Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Heidi Klum titokban férjhez ment 16 évvel fiatalabb szerelméhez

Heidi Klum titokban férjhez ment 16 évvel fiatalabb szerelméhez

Színes

Heidi Klum titokban férjhez ment 16 évvel fiatalabb szerelméhez

Színes

TK 15:15

Az egykori szupermodell korábban azt mondta, hogy esze ágában sincs újra férjhez menni.

Legutóbb akkor írtunk Heidi Klumról, a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, amikor egy videót posztolt az Instagramra, ahogy fog mos – meztelenül.

Akkor azt írtuk, hogy a német származású Heidi Klum a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté, amit csak fokozott az 1998-as Sports Illustrated fürdőruha kiadványában való szereplés. A filmvásznon is kipróbálhatta magát, hiszen többek között szerepelt a Szex és New York, és a CSI: Miami helyszínelők című sorozatokban. Németországban ő vezette az Americas Next Top Model német verzióját, a Germany's Next Topmodelt.

Magánélete még érdekesebb hírekkel szolgált a bulvárlapoknak. Hiszen felesége volt Ric Pipino sztárfodrásznak, a válás után a Red Hot Chili Peppers énekesének lett a barátnője. 2004-ben a Formula-1 egyik nőfalójától, Flavio Briatorétól született kislánya, majd 2005-ben férjhez ment a brit énekeshez, Sealhez, akitől három gyereke született.

Az utóbbi időben azzal került a címlapokra a 46 éves Heidi Klum, hogy egy párt alkott a Tokio Hotel 16 évvel fiatalabb gitárosával, Tom Kaulitz-cal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Paris

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Azonban a TMZ nevű amerikai bulvároldal szenzációként tálalta értesülését, miszerint az énekes és a modell már februárban összeházasodott. Azt lehetett tudni, hogy a pár tavaly karácsonykor jegyezte el egymást. Azonban a portál szerint két hónappal később, megismerkedésük egy éves évfordulóján, február 22-én össze is házasodtak.

Érdekesség, hogy Heidi Klum korábban azt mondta, hogy három házasság után biztosan nem fog újra férjhez menni. Tom Kaulitznak egy házasság van a háta mögött.

Miután a portál nyilvánosságra hozta értesülését, Heidi Klum posztolt egyet az Instagramjára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LVE WHO LOVES YOU BACK

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Heidi Klum és Tom Kaulitz. Forrás: AFP/Tobias Hasa