Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Életveszélyes ugrással mentette ki apa a gyermekét a vízből – videó

Életveszélyes ugrással mentette ki apa a gyermekét a vízből – videó

Színes

Életveszélyes ugrással mentette ki apa a gyermekét a vízből – videó

Színes

Promotions 17:00

A kerítésen át a medence vizébe, nagy sprint után. Röviden így lehet összefoglalni, amit az édesapa tett az egyéves kisfiáért, aki a labdája után ment a vízbe a floridai ház kertjében, egy forró vasárnapon. 

A gyermeküket bámulatos, reflexszerű mozdulatokkal megmentő apákról már születtek anekdoták, ha a kisgyermek mondjuk le akarni esni a kanapéról, és az édesapa közben éppen tévét néz, a szeme sarkából is észleli a történéseket és hihetetlen sebességgel tud ott teremni, hogy a zuhanást megállítsa. Ezeket a mozdulatokat gyakorlatilag fel sem lehet fogni,

a tudatosság helyett az ösztön dolgozik, tökéletesen. 

Néhány napja valami még különlegesebb történt, Albert Passavanti meg is osztotta a Facebook-oldalán, majd a WTSP a videómegosztón tette közzé.

Egy csendes nyári családi vasárnapot tartottak a floridai házuk kertjében,

a forróság miatt mindenki a medence körül lebzselt. A bejegyzés szerint a felnőttek közül egy a vízben, kettő a parton volt, amikor Rocco, az egyéves kisfiú azt látta, hogy a labdája beleesik a vízbe. 

Mintha mi sem lenne természetesebb, utána ment. Ezt követte a parton addig őt szemmel tartó édesapa fantasztikus sprintje és ugrása, amellyel felettébb nagy kockázatot vállalt, de ez érthetően egyáltalán nem érdekelte ekkor. Nem is érdekelhette.. 

Hál'istennek, nem is hiába tette. 

Borítókép: Az apai ösztön segített Albert Passavantinak a vízbe ugrásnál (Facebook)