promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex újra szingli, de jóban maradt egykori párjával
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes rejtegette barátnőjét a nyilvánosság elől, ám egy állítólagos ismerősnek köszönhetően most fény derült a titokra.

ByeAlex néhányszor már megégette magát azzal kapcsolatban, hogy beengedte a bulvárt az életébe. Ezért legutóbbi kapcsolatának kezdetekor úgy döntött, hogy nem mutatja meg barátnőjét a nagyvilágnak. Fél éve egy Instagram videó került ki az énekes saját közösségi oldalára, ahol azt lehet látni, hogy ByeAlex párja, egy csinos, barna hajú lány.

Azonban a Story Magazinnak hála egy ismeretlen ismerős világgá kürtölte, hogy az énekes és a barátnője már nincs együtt, és hozzátette, hogy ByeAlex belevetette magát a munkába, még soha nem élte meg ennyire élénken az X-Faktor válogatóit:

„Már nincsenek együtt, a szakítás még nagyon friss. Alex most minden energiájával az X-Faktorra koncentrál, az RTL Klub falain belül nem mutatja ki az érzéseit, pedig minden bizonnyal megviselte az elválás. A válogatókon szárnyal, még sosem volt ennyire jó, mint az idei forgatásokon.”

Ha már fény derült a magánéletére, akkor az énekes is reagált a Facebookon a megjelent újságcikkre:

„Na ez meg... a magánéletemet mindig néhány felületes mondatban kezeltem a sajtó előtt, sosem volt nyilvános egyik kapcsolatom sem. Hetek óta üldöz a bulvár. Nem beszéltem, nem nyilatkoztam.
Annyit szeretnék mégis ehhez hozzáfűzni a szalagcím miatt, hogy így döntöTTÜNK. Nem én. MI.
Továbbra is nagy tisztelője és hódolója vagyok Vandának, aki egy csodálatos ember. Jóban maradtunk. Az egész téma ránk tartozik és megkérem a bulvárt, hogy tartsák ezt tiszteletben, ne írjanak róla és ne gyártsanak további pletykákat sem! Ne keressenek ezügyben... Téma lezárva.
Mindenkinek napsütést!
Lávjú óll”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás