Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

84 éves artista varázsolta el Simon Cowelléket

84 éves artista varázsolta el Simon Cowelléket

Színes

84 éves artista varázsolta el Simon Cowelléket

Színes

Gaba 13:18

Két brazil artista, Leon és Edson olyan mutatványokkal rukkolt elő az America Got Talent múlt heti adásában, melyre nehezen lehet szavakat találni. Ilyen korban az ember örül, ha egyenesen ül. Ők állva és fekve nyomták ki egymást – egy kézzel. Videó!

Leon és Edson, így hívják a művész párost, akik múlt héten lehetőséget kaptak az America Got Talentben, a világ legnézettebb tehetségkutatójában. A 84 éves Leon és az 54 éves Edson Brazíliából érkezett. 14 éve dolgoznak együtt, artista produkciót mutatnak be, amelynek mindkettejük, de főképp Leon korából fakadóan azért vannak emberi határai.

Ugyanakkor a videó láttán azt mondhatjuk, ezek a határok időnként, kivételesen tehetséges emberek esetében elmosódhatnak.

Leon és Edson korukat meghazudtoló mutatványokkal rukkoltak elő állva, fekve, egy kézzel tartják meg egymást a levegőben. Közben még pár tánclépés is belefér Edsontól.

A riói duó teljesen elbűvölte a zsűrit, Howie Mandel, a kanadai komikus alig hiszi el, amit lát, ő posztolta ki Facebookra az előadást.

Talán mondani sem kell, mind a négy zsűritag – igen, Simon Cowell is – igent nyomott, Leon és Edson továbbjutottak. Hatalmas gratulció nekik, és jó egszséget!

Borítókép: Facebook/Howlie Mandel