promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Valaki elkötött egy tankot, s a központban száguldozik vele”
Borítókép:  today.rtl.lu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy lengyel kisváros, Pajęczno központjában a járókelők egyszer csak azon kapták magukat múlt csütörtökön, hogy egy tank jön szembe velük. Sofőrje tartrészeg volt, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem okozott súlyos tragédiát. Videó!

[[adv]]

Amikor Alan, alias Terence Hill Pongo Pongo szigetén elköti a japán tankot, hogy kifüstöljék vele Kamasukát a japán erődből, hangosan vihogtunk, én leginkább akkor, amikor Charlie, alias Bud Spencer a kurblival egymaga beröffenti a páncélautót. A hétezres lengyelországi Pajęczno városka rendőrei már annyira nem szórakoztak jól, amikor a rendőrségi rádión múlt csütörtök este 10 körül bemondták: egy tank nagy sebességgel száguldozik a központban. Az esetet pár fiatal videóra vette.

Az Independent tudósítása szerint egy 49 éves, részeg férfi úgy döntött, elköti a T55-öst, mely a lengyel hadsereg tulajdona. A férfinek az lett volna a feladata, hogy felhajtson vele egy szállítójárműre, s ott leparkolja, ám a rámpa leszakadt, a sofőr pedig úgy gondolta, inkább kocsikázik egyet a tankkal.

A rendőröket a kevésbé vicces kedvükben lévő járókelők hívták ki. Amikor a rendőrautó kiszúrta a páncélautót, az egy utcán parkolt, mellette pedig ott állt az elázott férfi. Amikor felelősségre vonták, arra sem tudott válaszolni, hogy ő vezette-e a tankot. Ezek után előállították, a meghibásodott járművet pedig visszavitték a helyére.

Az egyszeri tanksofőr mostanáig röhöghetett a dolgon, ám lehet, hogy hamarosan elkomorul. Leghamarabb akkor, amikor szembesítik vele, hogy ittas vezetésért két év letöltendőt kaphat, melyet megfejelhet a légi/vízi/szárazföldi katasztrófa okozásának bűntette, amely plusz nyolc évet jelenthet a rácsok mögött.

Tavaly hol máshol, mint Oroszországban történt hasonló eset. Ott egy hullarészeg férfi lovasított meg egy tankot, mellyel összetört egy kocsit, végül belerohant egy szupermarketbe, s a polcról még egy bort is el akart lopni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás