promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Rammstein énekese leütött egy udvariatlan férfit
Borítókép:  Lindemann a müncheni koncert után gurult be. A képen barátnőjével, Leila Lowfirerel látható egy berlini zenei díjátadón 2017-ben (AFP/Tobias Schwarz)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Till Lindemann, a Rammstein énekese előbb szóbeli összetűzésbe keveredett egy férfival a zenekar müncheni koncertje után, majd lekönyökölte az illetőt. A szemtanúk szerint egy súlyos sértés miatt történt a dolog. Rendőrségi eljárás indult az ügyben.

Rázós incidensbe keveredett Till Lindemann, a Rammstein együttes frontembere a zenekar múlt szombati, müncheni koncertjét követően. A Rammstein legújabb albumával indult turnéra, ennek egyik állomása volt a müncheni Olympiastadion.

Az 56 éves énekes a Bayerischer Hof nevű luxus hotel bárjában pihent, amikor a Bild és a Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint szóbeli összetűzésbe keveredett egy másik vendéggel.

A szemtanúk szerint a másik, hamburgi illetőségű férfi kötött bele Lindemannba, s a társaságában lévő hölgyet gyakorlatilag prostituáltnak nevezte, amikor azt mondta neki: Tőlem kétszer annyi pénzt kapnál. Lindemann erre bocsánatkérést követelt, s amikor ez nem történt meg, orrba könyökölte a vegzálót. A férfinek elkezdett vérezni az orra, Lindemann pedig a szobájába ment. Kihívták a rendőrséget, így kapta fel a média az esetet. Az ügyben eljárás indult.

A Bild megszólaltatta Lindemann korábbi barátnőjét, Sophiát, aki azt mondta, az énekes a legudvariasabb ember, akit ismer. Ha ilyet tett, biztosan nyomós oka volt rá.

A zenekar egyelőre nem kommentálta az esetet.

A Bayerischer Hofban nem először okozott botrányt egy sztár: 2002-ben az Oasis frontembere, Liam Gallagher csapott itt össze pár vendéggel, abból az incidensből is rendőrségi ügy lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás