Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lehet, hogy meg kell műteni Majkát

Lehet, hogy meg kell műteni Majkát

Színes

Lehet, hogy meg kell műteni Majkát

Színes

Promotions 13:23

Szombaton koncertet adott Majka és csapata a Budapest Parkban.

A koncerten váratlan technikai probléma is adódott, ugyanis egy időre elment az áram. A rapper és közönsége nem esett kétségbe, ugyanis sokan elkezdtek világítani telefonjaikkal és közös éneklésbe kezdtek.

Most a Ripost vette észre, hogy Majka élő Facebook-bejelentkezésben arról számolt be, hogy baj van a hangszálaival. A Blikk pedig továbbgörgette az ügyet:

„Az első koncert lement, de ott már éreztem, amikor kimentem a színpadra, hogy el fog menni a harmadik, negyedik szám után a hangom, teljesen be fogok rekedni. Így is lett. A szombat esti egy nagyon koncentrálós buli volt végig, nem hallottam magam rendesen. Ahogy fogy el az embernek a hangja, úgy egyre jobban hangosodik a zene, ilyenkor pedig egyre jobban elkezdesz kiabálni, hogy ugyanazon a hangerőn legyél. [...] Vasárnap reggel elmentem a gégészhez, megnézte a torkom, mert előző este is volt egy olyan koncert, ami nekem nagyon fontos. Adott egy inhaláló készüléket, meg szteroidot, sóoldatot, és azzal kellett szopókáznom otthon egész nap, még a koncert előtt egy órával is. Napközben az volt, hogy valószínűleg meg sem fogok tudni szólalni. [...] Bízom benne, hogy meg fogjuk tudni ezt oldani valahogy valamilyen antibiotikumos kezeléssel, vagy bármivel. Azt mondták egyébként, hogy volt valamilyen torokgyulladásom, amit nem vettem észre, és ez egy picit ráhúzódott.”

Az énekesre és családjára mostanában eléggé rájár a rúd:

Borítókép: Instagram