Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Esküvő: így nézett ki Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger lánya

Esküvő: így nézett ki Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger lánya

Színes

Esküvő: így nézett ki Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger lánya

Színes

Promotions 12:12

Bár még csak szombaton tartották az esküvőt, Chris Pratt már egy közös fotót is megosztott Instagram-oldalán.

A Bosszúállók és a Jurassic World egyik sztárja Chris Pratt tavaly vált el hivatalosan első feleségétől, Anna Faristól. Azonban ezek után gyorsan rátalált a szerelem, mégpedig Katherine Schwarzenegger személyében. A név nem véletlen, a színésztől tíz évvel fiatalabb Katherine, Arnold Schwarzenegger lánya. A fiatalok 2019 januárjában jelentették be eljegyzésüket, szombaton pedig megtartották a lagzit, amit már április óta a legnagyobb titokban szerveztek a kaliforniai Motecitoban.

Természetesen az amerikai magazinok pletyka rovatait nem olyan könnyű megtéveszteni, a TMZ egy rakat képpel jelentkezett, míg a People magazin meg is szólaltatott egy forrást:

„Chris Pratt nagyon izgult, míg a menyasszony nem tudta abbahagyni a mosolygást. Látszott rajta, hogy ez élete legboldogabb napja. A romantikus helyszín tökéletesen megfelelt az esküvőnek, a helyet rengeteg virág és zöld növény borította.”

Az esküvőn csak a szűkebb családi kör, és néhány barát volt jelen. Megjelentek Katherine szülei, Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger, Rob Lowe és gyermekei, de nem hiányozhatott a ceremóniáról Chris Pratt hatéves fia, Jack sem.

A friss házasok nem is titkolóztak sokáig: Chris Pratt egy fotót is megosztott a nagyérdeművel.

„Az esküvő napja volt életünk legboldogabb napja, hiszen férj és feleség lettünk, Isten, a család és mindazok előtt, akiket szeretünk. A teljes ceremónia meghitt és megható volt. Új fejezet kezdődik az életünkben, mi pedig áldottnak érezzük emiatt magunkat. Köszönetünket fejezzük ki a családtagjainknak, a barátainknak, hogy mellettünk álltak, valamint Mr. Giorgio Armanianak ezért a gyönyörű esküvői ruháért. Most semmi mást nem érzek, csak áldást.”

Borítókép: pagesix.com