Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nicolas Cage körülnézett Erdélyben, s fotózkodott egyet

Nicolas Cage körülnézett Erdélyben, s fotózkodott egyet

Színes

Nicolas Cage körülnézett Erdélyben, s fotózkodott egyet

Színes

Gaba 10:41

A kolozsvári Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválra volt hivatalos a hétvégén Nicolas Cage. A kötelező köröket letudva az 55 éves színész megebédelt a Székelykő közelében, és a bonchidai Bánffy-kastélynál is fotózkodott egyet.

Ferenc pápa csíki látogatása teljesen elhomályosította a hírt, miszerint Nicolas Cage Erdélyben töltött néhány napot. A Szikla, a Las Vegas végállomás és a Nemzet aranya filmek Oscar-díjas színésze a maszol.ro tudósítása szerint Kolozsvárra utazott a hétvégi Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválra (TIFF). Itt mutatták be a Mandy című filmet, melynek ő a főszereplője. A fesztiválon életműdíjat is átvehetett az 55 éves sztár.

Ezután azonban a környékbeli látnivalók felé vette az irányt. Ellátogatott a torockószentgyörgyi Székelykő Kúriába, ahol gulyást és töltött káposztát ebédelt, s persze készült róla egy közös fotó a pincérekkel.

Ezután pedig megnézte a bonchidai Bánffy-kastélyt is, ottjártáról a Transylvania Trust Alapítvány elnöke, Hegedüs Csilla készített fotót.

Borítókép: Facebook/Hegedűs Márta