Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghan hercegné első házasságáról fog beszélni egész Nagy-Britannia

Meghan hercegné első házasságáról fog beszélni egész Nagy-Britannia

Színes

Meghan hercegné első házasságáról fog beszélni egész Nagy-Britannia

Színes

Promotions 11:11

Javában zajlik az élet Harry herceg és Meghan hercegné körül, most egy dokumentumfilm borzolhatja a kedélyeket.

Néhány napja született meg Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke. Nagy felhajtások közepette tudtuk meg a nevét, és a pici – tudtán kívül – már egy botrány részesévé is vált:

Eközben a brit Mirror arról ír, hogy egy új dokumentum filmben Meghan hercegné Harryt megelőző életét tárják fel, különös hangsúlyt fektetve első házasságára.

Meghan Markle és Trevor Engelson 2004-ben jöttek össze, majd 2011-ben Jamaicában összeházasodtak. Ám két évvel később kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elválta. Az elmúlt hat évben nem derült ki, hogy mi volt a válás pontos oka. Ugyanis a hercegné kínosan ügyelt arra, hogy szóba se hozza első házasságát. A most megjelent dokumentumfilm (Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood), azonban azt állítja, hogy a színész karrier tett keresztbe a romantikának.

Meghan Markle ebben az időben kezdte el forgatni azt a sorozatot, amely meghozta számára a hírnevet. A Suits (Briliáns elmék) nevű sorozat egy neves New York-i ügyvédi iroda mindennapjait mutatja be, a szereplők munkahelyi és magánéleti válságán keresztül. A forgatás Torontóban zajlott, így a munka odakötötte Meghan-t, míg férje akkoriban Los Angelesben élt, és a távkapcsolat romba döntötte a házasságot – állítja a dokumentumfilm.

Borítókép: Meghan hercegné: Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas