Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy magyar fanatikus keltette életre Thor pörölyét és sok mást – ezt látnod kell

Egy magyar fanatikus keltette életre Thor pörölyét és sok mást – ezt látnod kell

Színes

Egy magyar fanatikus keltette életre Thor pörölyét és sok mást – ezt látnod kell

Színes

Promotions 16:43

Egy magyar késfanatikus a Marvel és DC-filmek szinte minden valamire való kését, kardját elkészítette.

Seres Lajosnak hívják a férfit, akinek műhelyében életre kelnek a Marvel és DC-filmek szereplőinek acél szerszámai. Batman denevéralakú dobócsillagai, Thor pörölye, Ronin kardja a Bosszúállók Végjátékból, de Rambo és Krokodil Dundee kése is ott figyel a falán, maga készítette őket.

Eleinte magának készítette a késeket, de híre ment, hogy mivel foglalkozik, s biznisszé vált a gyártás. A player.hu riporton járt a férfinél.

Változó, hogy Marvelből vagy DC-ből rendelnek többet. De egyébként nem csak a képregényfilmek mennek. Most egy miskolci színháznak gyártottam le Hablaty pajzsát az Így neveld a sárkányodatból. Nagyjából azonnal kellett. Megoldottam. Szeretem a kihívásokat. Sokan jönnek már, egyre nagyobb a várakozási idő is. Ha például most kérnél tőlem valamit, akkor a 30-as sorszámot kapnád meg

- mesélte a portálnak Seres, akit egy kaszkadőr barátja még Linda Hamiltonnal is össze tudott hozni, amikor a színésznő Schwarzeneggerrel forgatott.

Kérdeztem, hogy össze tud-e vele hozni, tudtam, hogy nincs messze a szülinapja, adnék neki egy kést. Fél évig vártam arra, hogy találkozhassunk. Egyik szombat reggel felhívtak, hogy este 10-re legyek Budapesten, akkor végre átadhatom az ajándékot.

Ha valaki szét akar nézni a váci késfanatikus kínálatában, Facebook a Sító knives oldalán keresgéljen.

Borítókép: Facebook/Sító knives