Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Biciklisek szívmasszázzsal mentettek meg egy mókust – videó!

Biciklisek szívmasszázzsal mentettek meg egy mókust – videó!

Színes

Biciklisek szívmasszázzsal mentettek meg egy mókust – videó!

Színes

Promotions - 2019.04.26. 10:39

Egy áramütést szernvedett mókust próbál újraéleszteni egy kerékpáros azon a videón, melyet már majdnem ötven millióan láttak világszerte. A férfi szívmasszást és légbefúvást alkalmaz, mintha csak emberen gyakorolna. Állatbarátoknak kötelező képsorok következnek!

48 millió megtekintésnél és 366 ezer megosztásnál jár az a virálissá vált videó, melyen kerékpárosok próbálnak meg újraéleszteni egy mókust.

Az állat, ahogy azt a magyarországi városok zöldebb részein is gyakorta látjuk, az elektromos vezetéken rohangált, amikor megrázta az áram. Lezuhant, és persze elvesztette az eszméletét, sőt, a szíve is leállt.

Néhány kerékpáros látta, mi történt, és egyikük biciklijének nyergére fektették a halott mókust. Majd ahogy a kisbabák esetében tanítják, egy ujjal kezdi el masszírozni az állat szívét. A száját is szétfeszíti, és levegőt fúj bele, az újraélesztés szabályait követi.

A mókusnak közel két perc elteltével kinyílik a szeme, és újra elkezd magától dobogni a szíve. A sokk miatt egy ideig még nem mozdul, így a biciklisek kedvükre simogathatják.

Végül magához tér, és leugrik a nyeregről, és hálásan eloldalog.

Óriási szerencséje volt, hogy az újraélesztésben jártas állatbarátokba botlott, hosszú és boldog életet kívánunk neki!

Borítókép: Facebook/Rick Lax's favourite videos

Legolvasottabb hírek