promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz alanyra csapott le a tigris
Borítókép:  A tigris támadása után Kraft magára vállalta a felelősséget (AZCentral.com).
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez egy mentőakció lett volna, de a tigris nem egészen úgy gondolta, és visszatért az ösztöneihez. Az elmúlt napok visszatérő főszereplője lett így. 

Néhány napja arról a balesetről szármolhattunk be, amely során egy hölgy benyúlt a tigris ketrecébe itt a szomszédunkban, és ebből bizony kórházi kezelés lett. Most itt az újabb tigrisbaleset,

de egy fokkal (vagy hárommal) súlyosabb.

És sokkal furcsább is, hiszen egy állatvédő volt az áldozat, mégpedig Johathan Kraft, aki negyedszázada megalapította a Keepers of the Wild nevű szervezetet, amely egy menhely egzotikus állatok számára Arozinában. Las Vegas-i showműsoraiban Kraft megszüntette a nagymacskák szerepeltését. Ehhez képest most

majdnem egy tigris lett a végzete, és éppen egy mentőakció közben.

Jégesővel és villámlással kísért viharban állatokon akart segíteni, de egy nyitva felejtett kapun kiszökött a Bowie nevű tigris és megtámadta, a távirati iroda beszámolója szerint. Több sebet ejtett fogaival a férfin, Kraftot kórházba kellett vinni, teljes felépülése hónapokig is eltarthat.

A tigrist azért nem altatják el, mert Kraft magára vállalta a felelősséget, szerinte nem figyelt a tigris viselkedésére. Mint mondta:

A másodperc töredéke elég egy fogságban tartott vadállatnak, hogy újra ösztönösen viselkedjen. 

Két nappal korábban a kansasi Topeka állatkertjében egy szumátrai tigris a rutinos gondozóját sebesítette meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás