promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utazómagasságon szállt volna ki a hullarészeg orosz doki
Borítókép:  AFP/Kurt Desplenter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy részeg orosz utas okozott komoly felfordulást az Aeroflot Bangkok–Moszkva járatán. Az orvos, aki egy moszkvai elit kórházban dolgozik, ki akarta nyitni a vészkijáratot, így az utasoknak a székhez kellett szíjazniuk. Utóbb felettébb furcsa magyarázattal állt elő.

Agresszívre itta magát egy orosz férfi az Aeroflot Bangkokból Moszkvába közlekedő repülőgépén. A Daily Mail azt írja, hogy a 43 éves Vadim Bondar, aki foglalkozása szerint altatóorvos egy moszkvai elit klinikán, üvegből vedelte a rumot a fedélzeten – két palackot is behörbölt a szemtanúk szerint –, annak ellenére, hogy a turista osztályon tilos az alkoholfogyasztás ezen a járaton.

A férfi teljesen kivetkőzött önmagából, üvöltözött és utazómagasságban megpróbálta kinyitni a vészkijárat ajtaját. Ekkor léptek közbe utastársai, akik fogták, és egy üléshez szíjazták az orvost. Ordítva könyörgött, hogy engedjék el, mert nem kap levegőt, ennek ellenére a személyzet úgy látta biztosnak, ha megkötözve hagyják a Moszkváig hátralévő pár órára.

Leszállást követően átadták a férfit a rendőrségnek.

Kölcsönöz némi iróniát a sztorinak, hogy Bondar munkahelyén rendszeresen kénytelen foglalkozni drog- és alkoholfüggő emberekkel.

Bondar utóbb elnézést kért az utasoktól, és aláhúzta, hogy nem akarta eltéríteni a gépet. Másfelől igen furcsa magyarázattal szolgált a viselkedésére.

Csak az időt szerettem volna eltölteni valahogy, amíg a gép turbulenciába került, ezért ittam egy kis rumot. Talán túl sokszor kértem a légikísérőt, hogy hozzon vizet, emlékeim szerint igen nyersen szólított fel, hogy üljek vissza a helyemre. Az öv, amivel lekötöztek, fojtogató érzést okozott, alig kaptam levegőt

– így Bondar, aki azt is hozzátette, mivel sejtése szerint valamilyen ismeretlen szert adtak be neki, és 1 000 dollár is eltűnt a csomagjából, ügyvédhez fog fordulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás