Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Charlize Theron lányként neveli fiát

Charlize Theron lányként neveli fiát

Színes

Charlize Theron lányként neveli fiát

Színes

Promotions 14:14

A neves színésző gendertémában kifejtett álláspontja újabb muníciót adhat ahhoz, hogy fellobbanjon akörül a vita: hogyan is kell nevelni a gyermeket?

Charlize Theron a Dél-afrikai Köztársaságban született abban az időben, amikor nagyon keményen dübörgött az apartheid rendszer. Édesapja bár jól menő vállalkozó volt, de alkoholizmusa miatt sokszor bántotta kislányát, aki tinédzserként átélte, ahogy édesanyja önvédelemből megöli férjét.

Charlize Theron-ból aztán híres, hollywoodi színésznő lett, és olyan filmekben vállalt főbb szerepeket, mint Az örödg ügyvédje, a Halálos iramban 8., vagy a Mad Max. A 43 éves színésznő két örökbefogadott gyereket nevel: a 7 éves Jacksont és a 3 éves August. Mindkét gyerek afroamerikai, akikről nem szívesen beszél.

A Daily Mail-nek azonban most kivételt tett, és ezzel a kijelentésével felkavarta az állóvizet maga körül:

„Jackson három éves korában elém állt és azt mondta, hogy »Én nem vagyok fiú«. Nekem mint anyának nem az a dolgom, hogy állást foglaljak ebben a kérdésben. Ha felnő, akkor majd eldönti, hogyan szeretne élni. Nekem szülőként egy feladatom van, hogy szeressem őket, és segítsek nekik mindenben. Így elmondhatom, hogy igen, én két csodaszép kislány anyukája vagyok.”

Majd hozzétette, hogy ő olyan családban nőtt fel amilyen, ígymost neki abban van kötelessége, hogy biztosítsa azt gyermekeinek, hogy semmiben se korlátozzák őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Why I’m raising my son as a girl – Actress Charlize Theron Charlize Theron who addressed rumours of raising his 7-year-old son, Jackson as a girl, has finally given her reason for it. Charlize Theron, a South African born American actress and film producer, who faced criticism when photographs showed the child wearing skirts and dresses and with long, braided hair confirmed in an interview with Daily Mail that she is raising him as a girl. Yes, I thought she was a boy, too,’ Charlize agrees, briskly. ‘Until she looked at me when she was three years old and said: ‘I am not a boy! So there you go! I have two beautiful daughters who, just like any parent, I want to protect and I want to see thrive. They were born who they are and exactly where in the world both of them get to find themselves as they grow up, and who they want to be, is not for me to decide. My job as a parent is to celebrate them and to love them and to make sure that they have everything they need in order to be what they want to be. And I will do everything in my power for my kids to have that right and to be protected within that.’ #charlizetheron #trending #trendingnow #trendingnews

Opeyemi Careem ™ (@opecareem) által megosztott bejegyzés,

Charlize Theron egyik legutóbbi posztjában meg is mutatta azt a rajzfilmet, amiben az egyik szereplőnek fogja kölcsönözni a hangját:

Borítókép: Charlize Theron. Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer