promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint 13 milliárd forintért árulja házát Adam Levine
Borítókép:  Adam Levine, és felesége, Behati Prinsloo, valamint első gyermekük a Hollywood-i Híresség Sétányán. Forrás: AFP/Mark Ralston
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Adam Levine, a Maroon 5 énekese tavaly megvette, felújította, most meg árulja a Beverly Hills-i házat.

2018 elején, amikor megszületett második gyermeke a Maroon 5 frontemberének, Adam Levine-nek Behati Prinsloo-tól, akkor úgy döntöttek, hogy 35 millió dollárért, ami akkor nagyjából 8 milliárd forint volt, megvesznek egy hatalmas házat Los Angeles egyik gazdag és népszerű környékén, Beverly Hills-ben. A vásárlás után azt nyilatkozták, hogy még 7 millió dollárt akarnak a felújításra költeni.

Örömmel tudatjuk, hogy a felújítás megtörtént, és az énekes most már tovább is akar adni a házon – írja a TMZ. Ha igazak az eddig megjelent összegek, akkor most 47,5 millió dollárért (13,5 milliárd forint) adná el az épületet, tehát 5,5 millió dollárt (1,5 milliárd forint) nyerne az üzleten.

Gyorsan felsoroljuk, hogy mi található a házban, amit az énekes a Will és Grace alkotójától, Matt Mutchnick-tól vásárolt, de korábban itt lakott Pete Sampras egykori világelső teniszező is. A ház területe 12 000 négyzetméter, 7 hálószoba, 8 fürdőszoba, két konyha (az egyik az úgynevezett mesterszakács konyha) és moziterem is található benne, a hatalmas kertben pedig ott a medence és a teniszpálya.

Most pedig mutatunk pár képet, hogy mit kap a leendő tulajdonos ezért a brutális összegért:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás