Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Azt hitték, hogy viccel – a színpadon halt meg a komikus

Azt hitték, hogy viccel – a színpadon halt meg a komikus

Színes

Azt hitték, hogy viccel – a színpadon halt meg a komikus

Színes

Promotions 17:46

Csütörtökön este halt meg előadása közben Ian Cognito.

Andrew Bird, Ian Cognito előadásainak szervezője azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy a komikus azt mondta a fellépés előtt, hogy nem érezte jól magát, de Cognito ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsák a műsort.

A bicesteri Atic bárban tartott fellépés közben sokan azt hitték, hogy a rosszullét az előadás része, és még akkor is nevettek, amikor a komikus elkezdte kapkodni a levegőt, majd öt percre teljesen elhallgatott. Ekkor esett le a közönségnek, hogy tényleg baj lehet. Ugyanis a 60 éves művész pont a halálával viccelt a színpadon:

„Képzeljék el, hogy milyen lenne, ha itt halnék meg maguk előtt. Vagy stroke-ot kapok, és úgy térek magamhoz, hogy walesiül beszélek.”

Bird is azt nyilatkozta, hogy ő sem hitte el, hogy Cognito tényleg meghalt. Nagy lendülettel ment fel a színpadra, és biztos volt benne, hogy a komikus magához fog térni, és nagy átverés az egész jelenet. Amikor rájöttek, hogy baj van, akkor azonnal hívták a mentőket, de a művészt már nem lehetett megmenteni.

Borítókép: Ian Cognito. Forrás: ktla.com

Ian Cognito, Paul Barbieri néven született Londonban 1958-ban, és már harminc éve tart stand-up comedy előadásokat. 1999-ben megnyerte a legjobb stand-uposnak járó Time Out Awardot.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria