Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szuper trendi a Lacoste legújabb kollekciója

Szuper trendi a Lacoste legújabb kollekciója

Színes

Szuper trendi a Lacoste legújabb kollekciója

Színes

MM 22:02

Az amerikai popart művész munkáit láthattuk már füzeteken, táskákon és más kiegészítőkön. A színes és vidám minták sokszor vonzzák a divatguruk tekintetét és inspirálják a vezető divatházakat, hogy újabb és újabb módon használják őket kollekcióikon. A Keith Haring örökség kezelői, ezúttal a Lacoste-nak mondtak igent az együttműködésre. 

Keith Haring a popart kultúra egyik kiemelkedő alakjaként szerzett hírnevet. Miután rájött, hogy nem szeretne kereskedelmi grafikusként tevékenykedni, otthagyta a pittsburgh-i iskolát és New York-ba költözött. Itt egy alternatív művészeti közösséggel dolgozott együtt, akiket elsősorban a belváros színhelyei inspiráltak.
Ez alapozta meg Haring egyedülálló művészetét is, amelyben a nyilvános terek energiáját ötvözi egyszerű, vonalas rajzokkal.

Forrás: fashionunited.com

 

A grafikus-graffitis művészetét világszerte elismerték színes, optimista szelleme miatt, és most a Lacoste-nak köszönhetően ruhák és egyéb kiegészítők széles választékán láthatjuk viszont Keith Haring késői munkáit.

Forrás: highsnobiety.com

 

A Lacoste mindig is azon dolgozott, hogy a sportos ruházatot hétköznapi, kényelmes viseletté tegye. Ebben úttörő szerepet játszott és közben igyekezett egyedivé és önkifejezővé varázsolni a kollekcióit.

Haring ikonikus munkáit pólókon, cipőkön és táskákon is megtaláljuk, és mindenből készült női, férfi és gyerek változat is.
A „Barking dog” és a „Heart” minták olykor diszkréten bújnak meg például a lábbelik hátoldalán, máskor pedig sokszorosított változatban dominálják a ruhadarabokat.

  

Forrás: sneakernews.com


A Lacoste x Keith Haring kollekció március 27-én debütált a lacoste.com-on és a márka üzleteiben világszerte.

Borítókép: Daily Mail