promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jaguár támadott meg egy fiatal nőt egy arizonai állatkertben
Borítókép:  cnn.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem véletlenül van ott a korlát, ahová felhúzták – írta Twitter üzenetében egy Phoenix melletti állatkert azt követően, hogy egy óvatlan látogató egy csábító szelfi kedvéért túl közel merészkedett a jaguár ketrecéhez. Az állat elkapta, és megsebesítette, de nem szenvedett súlyos sérülést.

Szombaton, a Phoenix külvárosában található Litchfield Park állatkertjében egy fiatal nő átmászott a bámészkodókat a jaguár ketrecétől elválasztó kőkorláton, hogy közeli szelfit készítsen az állattal. Túl közel merészkedett, a jaguár pedig ki tudott nyúlni a rácsok közül, s elkapta a karját.

A szemtanúk szerint a harmincas éveiben járó nőhöz többen odarohantak, egyikük édesanyja odaugrott a ketrechez, elkezdte ütni a rácsokat a vizes palackjával, s a jaguár erre elengedte áldozatát. A nőt kórházba szállították, a karján keletkeztek sérülések, de nem súlyos az állapota, mondhatni, hogy szerencsésen megúszta az esetet.

A CNN tudósítása szerint még aznap visszatért a helyszínre, és elnézést kért a történtekért, melyek miatt szörnyen érzi magát. Az állatkert is sajnálja a dolgot, viszont Twitter üzenetükben, melyekben közölték, hogy az áldozat jól van, jelezték, a korlát nem véletlenül áll ott, ahova felhúzták. Azt azért jegyezzük meg, a másfél méter magas kőkorlát a 21. században nem feltétlenül fogja visszatartani a szelfiőrülteket. 

Az állatkert hozzáfűzte, senkinek sem kell aggódnia, a jaguárnak nem esik bántódása az incidens miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás