Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jaguár támadott meg egy fiatal nőt egy arizonai állatkertben

Jaguár támadott meg egy fiatal nőt egy arizonai állatkertben

Színes

Jaguár támadott meg egy fiatal nőt egy arizonai állatkertben

Színes

Gaba 21:21

Nem véletlenül van ott a korlát, ahová felhúzták – írta Twitter üzenetében egy Phoenix melletti állatkert azt követően, hogy egy óvatlan látogató egy csábító szelfi kedvéért túl közel merészkedett a jaguár ketrecéhez. Az állat elkapta, és megsebesítette, de nem szenvedett súlyos sérülést.

Szombaton, a Phoenix külvárosában található Litchfield Park állatkertjében egy fiatal nő átmászott a bámészkodókat a jaguár ketrecétől elválasztó kőkorláton, hogy közeli szelfit készítsen az állattal. Túl közel merészkedett, a jaguár pedig ki tudott nyúlni a rácsok közül, s elkapta a karját.

A szemtanúk szerint a harmincas éveiben járó nőhöz többen odarohantak, egyikük édesanyja odaugrott a ketrechez, elkezdte ütni a rácsokat a vizes palackjával, s a jaguár erre elengedte áldozatát. A nőt kórházba szállították, a karján keletkeztek sérülések, de nem súlyos az állapota, mondhatni, hogy szerencsésen megúszta az esetet.

A CNN tudósítása szerint még aznap visszatért a helyszínre, és elnézést kért a történtekért, melyek miatt szörnyen érzi magát. Az állatkert is sajnálja a dolgot, viszont Twitter üzenetükben, melyekben közölték, hogy az áldozat jól van, jelezték, a korlát nem véletlenül áll ott, ahova felhúzták. Azt azért jegyezzük meg, a másfél méter magas kőkorlát a 21. században nem feltétlenül fogja visszatartani a szelfiőrülteket. 

Az állatkert hozzáfűzte, senkinek sem kell aggódnia, a jaguárnak nem esik bántódása az incidens miatt.

Borítókép: cnn.com