Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre nem állnak majd bele a Lego-darabok a talpunkba!

Végre nem állnak majd bele a Lego-darabok a talpunkba!

Színes

Végre nem állnak majd bele a Lego-darabok a talpunkba!

Színes

Promotions 18:28

Szeretné tesztelni a Lego legújabb csodáját, a szülői talp legnagyobb barátját, s védelmezőjét, a Lego-papucsot? Regisztráljon a Lego oldalán! A lábbelit korlátozott mennyiségben készíti a gyártó, szóval résen kell lenni, ha vágyunk rá.

Aki egyszer belelépett már szőnyegen szétszórt Lego-darabokba, tudja, hogy milyen érzés. Nem túl vidám. Vér azért jó esetben nem folyik, esetleg egy izzadságcsepp legördül a homlokunkról, amíg kioperáljuk a talpunkból a játékszert. Amikor gyerekek vagyunk, a Lego-elemet sajnáljuk ilyenkor, amikor szülők, többnyire magunkat.

A Lego tényleg mindenre gondol. Kedden még arról írtunk cikket, hogy az összehajtható okostelefonok mintájára készített kihajthatós játékokat a gyártó. Most pedig arról tájékoztatunk benneteket, hogy a Lego már teszteli a talpba fúródó játékdarabok ellen védelmet jelentő, speciális papucsot.

A lábbeli belseje az IKEA-s papucsokhoz hasonló puhaságú, párnázott, a talprésze viszont természetesen keményebb, hogy ne hatoljanak át rajta a játékelemek.

Tesztelőnek is be lehet állni, ehhez a Lego oldalán kell jelentkezni. Azt egyelőre nem tudni, hogy Lego-szettek mellé fogják adni a papucsot, vagy külön árulják, de az biztos, hogy korlátozott számban lehet majd kapni, első körben nagyjából ezerötszázat gyártanak.

Borítókép: romper.com