Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV Greg beszólt Curtisnek, aki nem nyugodott ebbe bele

VV Greg beszólt Curtisnek, aki nem nyugodott ebbe bele

Színes

VV Greg beszólt Curtisnek, aki nem nyugodott ebbe bele

Színes

Promotions 12:21

Virtuális szájkarate kezdődött a volt villalakó és a rapper között.

Be kell vallanunk, hogy mi nem igazán hallottunk még VV Gregről, annyit tudunk, hogy szerepelt az RTL Való Világ című műsorában. Arra azonban felkaptuk a fejünket, amikor a villalakó írt egy hosszabb bejegyzést a Facebook-on és Curtisnek címezte mondandóját. Na, akkor jobban beleástuk magunkat a dologba, és a tények ismeretében úgy döntöttünk, hogy erről nektek is beszámolunk.

Nem foglalunk állást a két vélemény között, ezt a dolgot meghagyjuk nektek. ...és akkor lássuk az írásokat:

„Kedves Széki Attila - avagy a nagy - Curtis!
Nagyon nagy csalódás vagy számomra! Egy jótékonysági gálaesten — ahol mindannyian Vietorisz Áron gyógyulásának megsegítése miatt voltunk jelen — számodra mások szándékos lejáratása a cél?! Miközben a sajtófotók készültek rólam, te, mint egy jóllakott óvodás beugrottál a képbe — mindenféle köszönés és megkérdezéd nélkül — karonfogtál és a haveroddal lefotóztattad magad velem! Ezzel, eddig ugye nem is lenne semmi gond. Az viszont már kevésbé szimpatikus számomra, hogy a privát oldaladon gúny tárgyává teszel engem és magát a másságot! Elhiszem én, hogy Majka nélkül már nem mennek úgy a dolgok... és valahogy magadra kell hívnod a figyelmet, de miért pont így?!? Nem tudom milyen iskolai végzettséged lehet, de mától egy bizonyítvánnyal biztosan gazdagabb lettél! Ezzel viszont csak az a baj, hogy ezt szegénységinek hívják!!!”

Ahogy várható volt, szinte azonnal jött is a válasz Curtistől.

„Kedves Greg-avagy a nagy Ken baba.
Látom ég a ház a tegnapi posztom miatt ,amit egyébként viccnek szántam.
Először is ,kedjük azzal ,én nem ítélem el a másságot ,mivel rengeteg ismerősöm/munkatársam meleg.Együtt dolgozom évek óta velük és szuper a kapcsolatunk.
Említetted ,hogy ez egy jótékonysági est volt ,ami azért furcsa tőled ,mert ameddig te azzal voltál elfoglalva ,hogy minél több ingyen ételt és italt tömjél magadba ,addig én és a hozzám hasonló produkcióval is rendelkező ismert ember (veled ellentétben) ingyen és bérmentve léptünk fel.
Emellett egy szabad szemmel jól látható összeget is otthagytam a kisfiúnak.
Aranyos tőled az is ,hogy veled hívom magamra fel a figyelmet ????
Greg,nem akarlak tényleg megbántani de én már akkor díjakat nyertem a szakmában ,amikor te max azzal hívtad fel a figyelmet magadra ,hogy több smink volt rajtad mint a Macskák főszereplőin a Madàchban.
Itt lezártnak tekintem ezt a dolgot,sajnálom ha megbántottalak.
Szép hétvégét✌???? ”

Borítókép: Forrás: Instagram