promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs nagyobb találmány a hókotró biciklinél
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kreatív New Milford-i férfi összeheggesztett egy hókotrót egy kerékpárral, s percek alatt takarítja le a járdát. A takarításról készített videó hozzászólói követelik, hogy dobja piacra a találmányát.

A keleti-parti Connecticut államot sem kímélte a havazás februárban az Egyesült Államokban. Egy ötletes háztulajdonos úgy döntött, ő nem fog naphosszat sepregetni az utcán a hidegben, egy ültő helyében fogja elkotorni a havat.

Azt nem tudjuk, hogy a férfi mennyire tanulta ki a lakatos szakmát, de fogta magát, s egy hókotrógép kotró részét összeheggesztette egy mezei kerékpár vázával, tett egy tőkesúlyt a bicikli hátsó részére, s már gördült is ki az utcára.

A videó tanúsága szerint sikerült tökéletes magasságra beállítania a kotrót, így egy teljes járdaszakasz letakarítása egy-két perc alatt megvan.

A Youtube-ra feltöltött videó alatt pörgő hozzászólók egyike követeli, hogy a „feltaláló” ossza meg az összeszerelési kisokost. Mások a dicséret mellett azt javasolják, azonnal alapítson neki valaki egy céget, s kezdje el árulni a gépet, mert szeretnének vásárolni belőle.

Azért építettem ezt a pedállal hajtható hókotrót, mert elegem volt a hóseprésből. Azért edzésnek sem rossz, ha ezzel takarítja az ember a járdáját. Télen nem mindig van kedve az embernek biciklizni, de így talán újra kedvünk szottyan. A hobbim a használt kerékpáralkaltrészek és más masinák szerelgetése, soknak közülük hasznát is veszem

– fejtette ki az amatőr feltaláló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás