Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zacher Gábor: Curtis soha nem fog kigyógyulni

Zacher Gábor: Curtis soha nem fog kigyógyulni

Színes

Zacher Gábor: Curtis soha nem fog kigyógyulni

Színes

Promotions 15:31

„Alapvetően egy klasszikus rehab, legalább másfél év. Arról szól, hogy kiszakad az otthoni környezetből, kiszakad a szociális környezetből. Együtt van azokkal, akik már hosszabb ideje tiszták, ők is tudják erősíteni” – mondta a toxikológus. 

Ahogy arról a Promotions is beszámolt, Curtis kijött az elvonóról. Mint írta, egy teljesen új ember lett.

„Sikerült minden átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte!  Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában, és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!”írta Instagram-posztjában.

Persze, bőven akadnak kétkedők a gyógyulással kapcsolatban, főleg azért, mert több olyan értesülést lehetett olvasni, hogy ez nem egy amolyan a világtól elvont, elmélyült időszak volt. Inkább egy felületes kezelés. Most az ismert toxikológus, Zacher Gábor ATV műsorában beszélt arról a kúráról, amit Curtis elvégzett.

„Az elindulás, a döntés akaraterő kérdése. Kimert állni a nyilvánosság elé, hogy felvállalta. S ezzel példát tud mutatni másoknak” – fejtette ki Zacher. 

Azzal kapcsolatban, hogy egy vitaminbevitellel, sportolással egybekötött kúra, mennyire nagy segítség kiemelte, hogy:

„Alapvetően egy klasszikus rehab, legalább másfél év. Arról szól, hogy kiszakad az otthoni környezetből, kiszakad a szociális környezetből. Együtt van azokkal, akik már hosszabb ideje tiszták, ők is tudják erősíteni. S csak ezután fokozatosan lehet visszaengedi a való életbe, ahol eddig szerhasználó volt. Egy borzasztó nagy értékrend változásnak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy az illető nemet tudjon mondani.”

Majd hozzátette:

„Ez nem rehabilitáció. Soha nem fog kigyógyulni, szermentes lesz. Kérdés, hogy meddig.”

További gondolatok itt hallhat:

Borítókép: youtube.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria