Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Harry Potter főszereplője az ismertség elől az alkoholba menekült

A Harry Potter főszereplője az ismertség elől az alkoholba menekült

Színes

A Harry Potter főszereplője az ismertség elől az alkoholba menekült

Színes

Promotions 22:02

A színész a minap élete árnyoldaláról mesélt, megemlítve azt, hogy nem tudott szinte sehova se menni úgy, hogy ne ismerjék fel.

A Harry Potter könyvsorozat filmadaptációja számos színésznek hozta el az ismertséget, hírnevet. Ugyanakkor a hirtelen érkező impulzust többek között a főszereplő, a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe is nehezen viselte. A színész a minap élete árnyoldaláról mesélt, megemlítve azt, hogy nem tudott szinte sehova se menni úgy, hogy ne ismerjék fel – olvasható a Comic Sandson.

„A leggyorsabb módja annak, hogy elfeledkezzem arról, hogy figyelnek az volt, hogy gyorsan berúgtam. Ezzel persze azt értem el, hogy még inkább figyeltek, ami miatt még többet kellett innom, hogy mellőzzem a környezetet” – mondta Redcliffe a Off Camera with Sam Jones műsorban.

A színész arról is beszélt, hogy ugyan nem szenvedett hiányt semmiből, nem kellett aggódnia semmi miatt, mégis egyfajta szomorúságot érzett. Ugyan többen próbáltak meg neki segíteni, de végül saját maga döntött úgy, hogy nem az alkohollal fogja kezelni a stresszhelyzetet.

Borítókép: Delish.com