Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Beckhamék a szépségiparban törnek újabb babérokra

Beckhamék a szépségiparban törnek újabb babérokra

Színes

Beckhamék a szépségiparban törnek újabb babérokra

Színes

MM 11:40

Immár hivatalos, hogy a mindig kifogástalan megjelenésű, sokak által csak Posh Spiceként ismert Victoria Beckham 2019 őszén saját szépségápolási kollekciót dob piacra. A termékek között sminket, arcápoló készítményeket és parfümöt is találunk majd. 

Victoria Beckham karrierja ismét szárnyal. Az ex-popsztár által tervezett ruhákat az összes nagy divathét kifutóin imádták, nemrégiben a Brit Birodalom Tiszti Rendjével tüntette őt ki Vilmos herceg, és januárban megjelent az Estée Lauder céggel közösen megalkotott sminkkollekciója is, ami a VBxEsteeLauder nevet kapta.

Míg régi zenekarbéli társai az újraegyesítő koncert terveit szövögetik, a ma már vérbeli üzletasszonyként és divattervezőként tevékenykedő Posh Spice inkább a szépségipar felé kacsingat. Szeretne ugyanolyan, szerinte kötelező szépségápolási termékeket alkotni leendő vásárlóinak, amilyeneket ő is napi szinten használna.

„Szeretnék vigyázni a nők külső és belső szépségére. Nem az a cél, hogy lemásoljak valamit, amit már más elkészített, hanem az, hogy megalkossam, amit én is igazán szeretnék, de nem találom a boltok polcain.”

Túl sok részletet nem árult el a terveket illetően, de az már biztos, hogy a termékeket nem hagyományos drogériákban árusítaná, mint például a Sephora vagy a Douglas, hanem a VictoriaBeckham.com-on és a közösségi oldalak platformjain.


 

Victoria Beckham Forrás: kohlandlipstick.blogspot.com

 

„Rengeteg időt töltöttem a próbafülkékben azért, hogy megtudjam mit szeretnének viselni a vásárlóim, így most is arra fogom kérni őket, hogy mondják el nekem minek szenteljem a legnagyobb figyelmet, mikor megalkotom a szépségápolási termékeket. Fontos számomra, hogy tudjam mit akarnak”

– mondta Victoria egy Facebook Live videóban.

A családban egyébként nem Victoria lesz az első, aki szépségápolásban utazik, hiszen férje, David Beckham neve alatt már harminc parfüm került forgalomba és tavaly óta hajformázók, hidratálók és borotválkozó krémek is szerepelnek a még mindig szemtelenül jóképű focista cégének kínálatában.


 

David Beckham új márkája a House 99 nevet kapta. Forrás: rdpmag.co

Borítókép: Forrás: businessinsider.fr

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria