promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézett ki a tinédzser Lady Gaga
Borítókép:  Forrás: dailymail.co.uk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olykor sokkolóan öltözködő, platinaszőke sztárt fel sem lehet ismerni a húsz évvel ezelőtt készült képeken.

Lady Gaga nemrégiben a mozivásznon is elvarázsolt minket a Csillag születikben. A harminckét éves popdíva nemsokára filmbéli társa, Bradley Cooper oldalán vesz részt az Oscar-gálán, ahol a rajongók legnagyobb örömére, el fogják énekelni a film egyik betétdalát, a Shallowt. A díjátadóra még várnunk kell pár hetet, de addig megcsodálhatjuk, hogyan nézett ki tizenhárom éves korában Stefani Joanne Germanotta, azaz Lady Gaga.

A hetedik osztályos Lady Gaga. Forrás: dailymail.co.uk


Nemrég nyilvánosságra kerültek a Szent Szív Katolikus Általános Iskola 1999-es évkönyvének fotói, amelyeken egy kedves, barna hajú, kötött pulcsis kislányt láthatunk. A fekete-fehér képek többségén a mára nemzetközi szupersztárrá vált Gaga szinte teljesen felismerhetetlen, nyoma sincsen a platinaszőke frizurának és az extravagáns külsőnek.

Színészi ambíciói már akkoriban is voltak. Forrás: dailymail.co.uk


Az egyik fotón csípőre tett kézzel és kalapban láthatjuk, az iskolai színjátszó csoport tagjaként, a többin pedig az osztálytársai körében, iskolai egyenruhában feszít.

Lady Gaga az álló sor bal oldalán. Forrás: dailymail.co.uk


Akkor talán még ő sem gondolta, hogy a kardigán-rakott szoknya szettet egyszer botrányt keltő hús ruhára vagy csirke estélyire cseréli.

Az elhíresült csirke „jelmez”. Forrás: billboard.com


Azóta eltelt már húsz év és Lady Gaga neve mára megkerülhetetlenné vált a popzene világában. A Csillag születiket, amelyben pedig egy feltörekvő énekesnőt alakít nyolc Oscar-díjra jelölték, amiből a kritikusok sejtései szerint, legalább egyet biztosan szoborra is vált a film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás