promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tetoválás: javította a baklövést Ariana Grande, aztán...
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki megnyugodhat, hiszen japán barátja véleményét is kikérte az ügyben.

Lassan egy hete, hogy Ariana Grande 7 rings című nótájához készült videoklipp felkerült a világ legnagyobb videomegosztó portáljára. A lassan 100 milliós nézettségnél járó darab első ütemei igen ismerősek lehetnek a Julie Andrews kedvelőknek. Ugyanis az amerikai énekesnő dala jócskán merített az 1965 készült Muzsika hangjában hallható, These are my favourite things dalból. Persze, annyi baj legyen, a tömegek így is imádják a nótát.

A sikeren felbuzdulva a hölgyemény úgy döntött, jöhet a 7 rings feliratú tetoválás. A bökkenő mindössze annyi, hogy a csuklójára helyezett japán írásjel, azaz a kanji jelentése más, mint azt eredetileg tervezte, írja több portál, köztük az Independent. Az „七輪” felirat értelme ugyanis nem 7 rings, hanem shichirin, amely japánul kis faszén tüzelésű grill.

Az internet népe hahotázásban tört ki, miután megtudták azt, hogy pontosan mit jelent a felirat.

Az énekesnő azzal védekezett, hogy pontosan tudja azt, hogy kihagytak néhány betűt, de annyira fájt a keze, hogy muszáj volt abbahagyni a tetoválást. Szerdán még arról beszélt, hogy egy ideig nem megy kijavítani a hibát, ám csütörtök reggelre már megváltoztatta döntését.

A Buzzfeed írt arról, hogy ki lett javítva a hiba. Azonban itt is el lett szúrva valami, ugyanis a BBQ sütő mellett, most már az ujj kifejezés is olvasható az énekesnő kezén. A 24.hu meg is örökítette az Instagram Story-ban látható posztot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás