promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Super Bowl tiszteletére készített kapszulakollekciót az adidas
Borítókép:  hypebeast.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka egy Insta-posztban már meg is kezdte a márka „reklámozását”.

Február 3-án rendezik meg az 53. Super Bowl-t, a New England Patriots és a Los Angeles Rams részvételével. Az összecsapás kétség kívül idén is a világ legnézettebb sporteseménye lesz, így minden, magára valamit adó cég próbál ilyenkor az amerikaifoci drukkerek kegyeiben járni. Az adidas a Bathing Ape-pel közösen dobott piacra egy kapszulakollekciót, amiben a nadrágtól, a pulcsin át, egészen a labdáig és a sisakig mindent megtalálunk. A jó öreg adidas neve ismerősen cseng, na, de mi az a Bathing Ape, avagy BAPE?

A brandet 1993-ban hívták életre Japánban, ahol ma már tizenkilenc üzlettel büszkélkedhetnek és a világ összes nagyobb városában is van boltjuk. Streetwear márka, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is gyártanak ruhákat. Nemrégiben Hosszú Katinka is BAPE pulcsiban várakozott Ferihegyen, és kapta is sorban a bókokat az Instára kitett kép alatt.

A majmos márka olyan cégekkel dolgozott már együtt, mint a Pepsi, a Coca Cola vagy a Stüssy, és az adidas-szal való közös munka sem ismeretlen számára.

Forrás: hypebeast.com


A mostani BAPE x adidas Super Bowl együttműködés főszereplője, kétségkívül az ultraBOOST lesz. Az adidas sikercipője megjelenése óta dominálja a futócipő piacot, de az utcai viseletnek is meghatározó része. Az adidastól megszokott rugalmas, lélegző primeknit anyag és a BAPE terepmintás dekorja jellemzi a lépőt. Rögtön két színben is elérhető lesz, csakúgy, mint a kollekció többi darabja.

Forrás: hypebeast.com


Forrás: hypebeast.com


Jó hír, hogy nem csak az amerikai piacon lehet majd megvenni a ruhadarabokat, hanem február 2-tól az adidas.com-on is rendelhetünk belőlük, persze a megszokottnál jóval drágábban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás