promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Társra talált Rómeó, a világ legmagányosabb békája
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Helló, Rómeó vagyok, egy Sehuencas-vízibéka Bolíviából. Nagyon egyszerű srácnak mondanám magam, magának való és otthonülős típus vagyok. Szeretek enni. Azért vagyok itt, hogy megtaláljam szerelmemet, ahogy ti is
– ezzel a szöveggel adtak fel társkereső hirdetést a match.com oldalon pár éve Rómeó gondozói és úgy tűnik, hogy sikerrel jártak. Persze nem azért, mert egy csini békalány bekopogtatott a terrárium tetején, hanem mert összegyűlt annyi pénz, aminek köszönhetően egész Bolíviát átkutathatták egy nőstény egyed megtalálásának reményében.

A Teresa Camacho zoológus által irányított csapat hónapokon át keresgélt a dél-amerikai ország esőerdőiben mire megtalálták történetünk főhősének leendő kedvesét.
bolivia

A békalány természetesen a Júlia nevet kapta.

A tudósok nagy reményeket fűznek az ifjú párhoz, mert Júlia éppen megfelelő korban van ahhoz, hogy szaporodjon. Jelenleg azt vizsgálják, hogy az eddig szabadon élő nősténynek nincs-e olyan betegsége, amivel megfertőzheti Rómeót.

Ha mindent rendben találnak, akkor munkához is láthat a kedves kétéltű pár, s ezzel megmenthetik a kihalástól a fajtájukat.
ju

A gondozók azonban tartanak attól, hogy mivel Júlia túl energikus és aktív békalány, Rómeó pedig egy félénk és elhízott példánya fajának, a nőstény nem mutat majd érdeklődést iránta. Pedig azt is megjegyezték, hogy Rómeónak különlegesen szép nászéneke van, de hiába, lehet, hogy valamin már a kuruttyolás sem segít.

Mindenesetre nagyon szorítunk az ifjú párnak!

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás