Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Te mit nyalogatnál 3 órán keresztül?

Te mit nyalogatnál 3 órán keresztül?

Színes

Promotions - 2019.01.09. 18:55
A rendőrség már sikeresen azonosította Roberto Daniel Arroyót, aki érdekes dolgokba kezdett egy kaliforniai lakás udvarán. Pisikélt, majd elővett egy hosszabbítót, de sajnos sosem tudjuk meg mihez akart vele kezdeni, azonban ezek teljesen hétköznapi dolgok egy beállt embertől. Az már annál inkább nem, hogy Roberto 3 órán keresztül nyalogatott egy ajtócsengőt.

A helyi szomszéd lenyilatkozta a KION-nak, hogy azt hitte, mindent látott már, de ez erősen viszi a pálmát. Gondolom a műsorsáv miatt a helyi híradó nem kezdhette el kitalálni milyen tudatmódosító szereket tolhatott be Roberto, de bőven kell löket, ami 3 órás nyalást eredményez, főleg ha a választott partner egy ajtócsengő.

Sylvia Dungan, aki a ház egyik tulajdonosa, elmondta a KION-nak, hogy férjével nem voltak otthon, viszont a gyermekeik a házban aludtak. De nem igen zavarta őket a dolog, így a nyalogató fantom nyugodtan élvezhette az ízeket három órán keresztül. Majd az egyik matek zseni barátomat megkérem számítsa ki, mennyi fagyi mehetett volna le ezalatt a torkán. Dunganék már csak nevetnek a dolgon, mert Roberto nem bántott senkit, viszont nekik alaposan meg kellett tisztogatniuk a csengőjüket.

Imádom, amikor az emberek ilyenkor miérteket keresnek, de már a rendőrség is tudta miről volt szó. Roberto szereti a cuccot, és ennek örömére tolta is a cuccot, és ha ez egy olyan cucc, amitől éppen 3 órán keresztül fogsz orális kapcsolatot létesíteni egy csengővel, hát akkor olyan.

Érdekesebb ez, mint bármelyik természetfilm. Remélem Hollywood mihamarabb lecsap rá, és készítenek belőle egy 3 órás drámát, persze vígjáték elemekkel vegyítve.

(Torony)

Vissza a főoldalra.
Kísértetvárosok Pompejitől Al Capone börtönén át Csernobil környékéig
Kísértetvárosok Pompejitől Al Capone börtönén át Csernobil környékéig