Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Íme Wiley, a tündéri dalmata, akinek szívből van az orra

Íme Wiley, a tündéri dalmata, akinek szívből van az orra

Színes

Íme Wiley, a tündéri dalmata, akinek szívből van az orra

Színes

Promotions 09:53
Wiley az energiavámpír klasszikus ellentéte: ha az ember reggel meglátja, motivációt merít belőle. Persze csak akkor, ha nem ódzkodik az ebek látványától.

Nos, a denveri négylábú lakos első pillantásra is melengeti az ember lelkét, hozzá kell tenni, visszataszító külsejű dalmatával én még nem találkoztam. A pöttyös állatnak van egy különleges jellemzője, mely születése óta végigkíséri az életét, és ami kikövetel alsó hangon egy simogatást. Ez pedig az orra körüli fekete folt, mely apró szívet formál.
wiley1

Wileyt kölyökkorától fotózza gazdája, Lexi Smith, a képeket pedig Instagramra tölti fel, így a kutya potom 106 ezer követője végignézhette, hogyan sétál, játszik, pózol, cseperedik fel. A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thursdays are for throwbacks just like mornings are for snuggles. #tbt #throwbackthursday

Wiley ♥ (@hi.wiley) által megosztott bejegyzés,Gazdája attól félt, hogy az eb orra körüli vonzó foltszülemény lassan eltűnik, fakul, de a szexepil végül megmaradt.A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dear Weekend, I like you. We should hang out more.

Wiley ♥ (@hi.wiley) által megosztott bejegyzés,Ha szeretne rendre Wiley-fotókat, videókat böngészni, itt követheti őt Instagramon.

(Gaba)

Borítókép: Fotó: justsomething.co