Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg be lehet majd váltani az IKEA-nál a használt bútorokat

Tényleg be lehet majd váltani az IKEA-nál a használt bútorokat

Színes

Tényleg be lehet majd váltani az IKEA-nál a használt bútorokat

Színes

Promotions 11:09
Csehországban és Szlovákiában egy ideje nagy sikerrel dübörög az IKEA használtbútor-biznisze. Ennek lényege, hogy a vásárlók idővel visszavihetik azokat bútortermékeiket, melyeket meguntak. Természetesen nem törött, repedt, foltos, rossz állapotú termékekről van szó, az áruházlánc vezetőit sem ejtették a fejükre.

A lehetőség felkeltette a vevők érdeklődését, és majdnem ötezer bútort szállítottak vissza a két ország boltjaiba egy év alatt. A behozott árucikkeket újra megpróbálja értékesíteni az IKEA, azok pedig, akik megunták a régi bútort, levásárolható ajándékkártyát kapnak.

A Napi.hu portál szerkesztőségi blogja, a Buksza feltette a kérdést az IKEA-nak, hogy a lánc valóban bevezeti-e a használtbútor-visszavételt Magyarországon, s a válasz igen volt. Az infóról először a penzcentrum.hu írt még tavaly nyáron. A program a „bútorok második élete” fantázianevet kapta, de annak részleteiről, s az indulásról egyelőre nem akart bővebb tájékoztatást adni a cég.

A Buksza kérdésére az IKEA elmondta, idén nem tervezik sem új nagyáruház, sem pop-up bolt nyitását Magyarországon. Utóbbi nagyvárosok belső kerületeiben működő kicsi fiókbolt, Prágában is van egy. Ide lehet árukat rendelni, meg lehet nézni a termékeket, lehet rendelni belőlük, s lakberendezővel is lehet egyetetni.

(Promotions via Napi.hu)

Borítókép: Forrás: ikea.com