promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tesztelni kezdték a Messenger éjszakai módját
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Facebook már tavaly bejelentette, hogy valamikor érkezni fog az új funkció, és jó hír, hogy ezt már néhány országban el is kezdték tesztelni, arról viszont nem hoztak nyilvánosságra információkat melyek ezek.

Jane Manchun Wong a Twitterén üzente meg a világnak, hogy már megtalálta a Dark Mode-ot a Messenger „Én” részében. Ugyebár itt tudjuk személyre szabni a beállításainkat az applikációban. Wong Hongkongban él, és már december 31-én megjelent nála a lehetőség a bekapcsolásra. 

A hazai sajtó éjszakai módnak nevezte el az újítást anno, így ezért maradtam a címben én is ennél az elnevezésnél. A funkciót bekapcsolva eltűnik a fehér háttér, a szövegek és a menüfelületek így afféle szürkés-fehérré változnak, a szmájlik és satöbbi persze megmaradnak színesnek.

Régóta várt újítás ez már a Messengerben, mivel nem csak szemkímélő dologról van szó, de a telefonunk aksija is meg fogja hálálni. Egyre több applikáció igyekszik amúgy elhagyni a fehér hátteret, ha van rá lehetőség. A verőfényes napfényben persze nem lehetne jól használni, de mondjuk ilyenkor télen simán mehetne napközben is a sötétebb mód.

Jelenleg a béta verziót tesztelik azok, akiknél már megjelent a funkció, tehát még akadhatnak hiányosságok. Ha minden rendben, akkor nemsokára érkezik mindenkihez a „Dark Mode”!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás