promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Kidman megváltozott, amióta nem kap injekciókat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az ötvenegy éves ausztrál színésznő a Public magazinnak adott interjút új filmje, az Aquaman megjelenése kapcsán. Hosszasan beszélt tinédzserkori gátlásairól és néhány gondolat erejéig még volt férje, Tom Cruise is szóba került.

Saját bevallása szerint tizennégy éves korában egy nagy, sápadt csontváznak érezte magát és teljesen megrémült, ha egy fiú érdeklődést mutatott iránta.
A mozi és a színház segítettek abban, hogy megszabaduljak a komplexusaimtól.
– nyilatkozta.

A botox injekciók kérdését szintén érintette a beszélgetés és Kidman meglepően viccesre vette a figurát, mikor elmondta, hogy a színészi játékára mindenképpen jó hatással van az, hogy leállt a beavatkozásokkal, mert azóta újra tudja mozgatni a homlokát. Persze nem tudhatjuk pontosan, hogy mit ért leállás alatt, hiszen idén novemberben az egyik angol TV show-ban még szörnyen eltorzult arccal jelent meg.
kidman2

A botox az arcot tükörsimává, mimikátlanná teszi, így egy időben Kidmant a rendezők sem szívesen alkalmazták, mert egyszerűen képtelen volt erősebb érzelmek kifejezésére. Sokan jégkirálynőnek csúfolták, és inkább a Madame Tussaud panomptikumának egyik viaszbábujaként látták volna viszont, mint a mozivásznon.

Volt férjével való viszonyáról nem igazán szeret sehol nyilatkozni, de annyit azért elmondott, hogy Tom Cruise-zal csak a nagyon szükséges esetekben kommunikálnak. Az egyetlen dolog, ami még összeköti őket, azok a közösen örökbe fogadott gyerekeik. Köztudott, hogy a több mint tíz éves házasság koporsójába az verte be az utolsó szöget, mikor Cruise belépett a Szcientológus Egyházba. Közös gyermekeik, Conor és Isabella később követték apjuk páldájt.
Természetesen szeretem őket, mint minden gyermekemet. Ők már nagykorúak és a saját döntésük volt, hogy melyik felekezetet választják. Toleráns vagyok és szülőként az a feladatom, hogy feltétel nélkül szeressem őket.
– reagált a színésznő azokra a pletykákra, amelyek szerint már nem is találkozik a gyerekekkel.

Az Aquaman december 13-a óta már a magyar mozikban is látható, a filmről készült ajánlónkat itt olvashatják.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás