Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A biciklis maffiózók százával osztogatták a Zing burgereket

A biciklis maffiózók százával osztogatták a Zing burgereket

Színes

A biciklis maffiózók százával osztogatták a Zing burgereket

Színes

Promotions 17:29
A 2011-ben kerékpáros fiatalok által létrehozott, adományozó szervezet, a Budapest Bike Maffia az ünnepi időszakra rendszeresen hatosba kapcsol. A decembert a mikimal mass-el kezdték, gyalosogoknak, autósoknak, bringásoknak osztogattak mikuláscsomagokat.

Aztán kezdődött a +1szendvics akció, melynek során honlapjuk, a bbm.hu összesítése szerint 849 szendvics, 124 kg gyümölcs, 60 kg tartós élelmiszer és 15 kg szaloncukor gyűlt össze a rászorulóknak. A kajahalomnak az utcán élők, és a hajléktalanszállók lakói örülhettek.Az ételmentéssel rendszerszinten is foglalkozó BBM a karácsony előtti időszakban összekapaszkodott a Zing burgerrel is.

A remek burgereiről híres Zing a #Tegyéljót kampány részeként a biciklis maffiózok segítségével terítette a hamburgereit adományként december 5. és 18.-a között. Minden vásárló, aki ebben az időszakban a Tegyünkjót burgert vette meg a Zingben, egy hamburgerrel megajándékozott egy rászorulót.

A szeretlekmagyarorszag.hu cikke szerint több hajléktalanszálló és gyermekotthon összesen 1500 lakója lakott jól a felajánlásokból. A szállítást a Budapest Bike Maffia végezte.

A BBM ételmentő akciója nem időszakos, egész évben tart, a részleteket itt lehet megtalálni

(Gaba)

Borítókép: Foró: urbanplayer.hu