Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A te kutyusod is megőrül szilveszterkor?

A te kutyusod is megőrül szilveszterkor?

Színes

A te kutyusod is megőrül szilveszterkor?

Színes

Promotions 18:00
Majdnem minden kutya fél a dörgéstől, tűzijátékozástól, petárdától. A félelem ugyanúgy beléjük van kódolva, mint belénk emberekbe, és váratlanul éri őket ez az egész. Nem lehet nekik elmagyarázni, hogy nincs semmi baj, csak ünnepelnek az emberek.

A tapasztaltabb kutyatartók szokták javasolni, hogy akik tényleg törődnek az állattal, akkor speciális praktikákkal már kölyökkorukban hozzá lehet szoktatni őket ezekhez a zajokhoz. Én erről sok mindent olvastam, de nem vagyok szakmabeli, szóval inkább kérjük ki előtte az ő segítségüket mielőtt belevágunk, és próbálkozzunk akár több módszerrel.

Ha a kutya már idősebb, akkor tényleg nehéz lesz a dolgunk. Mellette kell maradni, ha szükséges, és be is kell vinni a házba, vagy a garázsba, mindegy, csak tompítsuk az ingert. A Ford erre talált egy jó megoldást, és dob majd piacra egy speciális kutyaházat, amit persze nyugodtan cicusok is használatba vehetnek.

A dizájnos kennel teljesen hangszigetelt, így megvédi az állatot a külső zajoktól. Az ajtó bár önműködő, de ezt letudjuk zárni, hogy a kutyusnak esze ágába ne jusson kijönni, amíg tart a nagy durrogtatás és nyugodtan tudjon akár aludni is. A zárt technika ellenére megoldották a szellőztetést is, így valóban hosszabb időre tudjuk benntartani az állatot.

Fantasztikus ötlet, jól is néz ki, de az áráról még nincsen hír, azonban biztosan kereskedelmi forgalomba kerül. Ha még borsos is lesz, megéri befektetni, hogy nyugalomba tudjuk a kedvencünket, na meg biztosan neki lesz a legkirályabb kis házikója a környéken.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria