promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letaszították Justin Biebert a dislike trónról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nagyon úgy nézett ki, hogy Justin Bieber dalát, a Babyt soha nem lehet majd lenyomni dislike terén. A kétmilliárdos megtekintésű videó a 10 millió lájkja mellé majdnem ugyanennyi, 9,9 milliós dislikeot termelt. Ezért az énekes már megkapta a magáét, mivel a South Parkban elég látványosan teszik el láb alól, na meg a dalt is kifikázzák, úgy, ahogy nem sajnálják a színpadon.

A legérdekesebb az egészben, hogy a legyőzőjét maga a YouTube töltötte fel, mivel a 2018-as Rewind videóra kezdtek el záporozni a lefelé mutató hüvelykujjak. Az is megdöbbentő, hogy Biebernek több mint 8 év kellett, hogy összeszedje ezt a mennyiséget, míg a Rewind összefoglaló már 11 nap alatt 13 millió dislikeot ért el.

Mi vezetett az utálathoz? A Rewindnek az lenne a lényege, hogy különleges összeállításban összeszedje az év legnagyobb durranásait a YouTube-on, de a közönség szerint megint nem ez történt, hanem a cég ismét csak a legeladhatóbb arcokat reklámozza a hirdetők előtt.

A videóban összeszedik, hogy idén mik voltak a menők a megosztón, mint mondjuk Will Smith helikopteres bungee jumping ugrása, a Fortnite táncok, vagy Bongo macska. Én ezekből egyet se láttam, de őszintén nem is vagyok rá kíváncsi, inkább megnézem még egyszer a South Parkos Bieber videót.

A dislike lavinát az okozta, hogy a nézők szerint ez csak parasztvakítás, és a legnépszerűbb YouTube arcok kimaradtak a felsorolásból. Ha egyetértetek, akkor mehet a dislike, bár szerintem akkor is, ha csak szimplán nem érdekel titeket ez az egész. Sajnálom Baby, tudod, hogy te érdemelnéd a dislike trón tetejét!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás