Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elszaporodtak a virtuális farmerek

Elszaporodtak a virtuális farmerek

Színes

Elszaporodtak a virtuális farmerek

Színes

Promotions 19:26
Sok szakértő úgy látja, hogy mivel ennyire megy a Farming Simulator 19, így pont a program lehet az, ami újra csábítóvá teheti ezt a fajta munkát, aminek válfajai nagyon is elkezdtek kimenni a divatból. Tény, hogy nagyon elhivatottnak kell lenni, ha valaki ezzel akar foglalkozni. Sok ember fél ettől az élettől, de ismerek irodai nagymenőt is, aki a nagyvárosból menekült ebbe a világba. A konzervatívabb szülők mindenesetre tapsolhatnak, mert végre egy olyan játékot visznek mint a cukrot, amiben nem kell megölni senkit.

A Focus Home Interactive jelentette be, hogy rekordot döntöttek a mostani résszel, és 10 nap alatt egymilliót sikerült belőle eladni. Még egyik rész sem muzsikált ilyen jól, de bizony rosszul se. Talán mindenki csak megmosolyogta volna, hogy az agrárszimulátor ilyen népszerű lesz, és igazából a legelején én ezt is tettem. De egyszerűen az embereket kikapcsolja, és talán örülnek is, hogy abban az adott pillanatban nem valami bonyolult rejtélyt kell megoldani, vagy hentelni, inkább csak szántani.

A Farming Simulatornak ráadásul mindig nagy játékokkal kell megküzdenie sűrű megjelenési folyamban, de többségében még így is tudták hozni a dobogós helyet. John Bert, a Focus Home vezető menedzsere úgy nyilatkozott, hogy büszkék az egész franchise-ra. Az FS19 az igényeket kielégítve új grafikai motort és játékmenetet kapott, na meg új járműveket is.

Ha virtuálisan kívánunk farmerkedni, akkor ezt PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megtehetjük.