promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszaporodtak a virtuális farmerek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sok szakértő úgy látja, hogy mivel ennyire megy a Farming Simulator 19, így pont a program lehet az, ami újra csábítóvá teheti ezt a fajta munkát, aminek válfajai nagyon is elkezdtek kimenni a divatból. Tény, hogy nagyon elhivatottnak kell lenni, ha valaki ezzel akar foglalkozni. Sok ember fél ettől az élettől, de ismerek irodai nagymenőt is, aki a nagyvárosból menekült ebbe a világba. A konzervatívabb szülők mindenesetre tapsolhatnak, mert végre egy olyan játékot visznek mint a cukrot, amiben nem kell megölni senkit.

A Focus Home Interactive jelentette be, hogy rekordot döntöttek a mostani résszel, és 10 nap alatt egymilliót sikerült belőle eladni. Még egyik rész sem muzsikált ilyen jól, de bizony rosszul se. Talán mindenki csak megmosolyogta volna, hogy az agrárszimulátor ilyen népszerű lesz, és igazából a legelején én ezt is tettem. De egyszerűen az embereket kikapcsolja, és talán örülnek is, hogy abban az adott pillanatban nem valami bonyolult rejtélyt kell megoldani, vagy hentelni, inkább csak szántani.

A Farming Simulatornak ráadásul mindig nagy játékokkal kell megküzdenie sűrű megjelenési folyamban, de többségében még így is tudták hozni a dobogós helyet. John Bert, a Focus Home vezető menedzsere úgy nyilatkozott, hogy büszkék az egész franchise-ra. Az FS19 az igényeket kielégítve új grafikai motort és játékmenetet kapott, na meg új járműveket is.

Ha virtuálisan kívánunk farmerkedni, akkor ezt PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megtehetjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás