Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véres jelenetei miatt sokan nem szerették, de visszatér a legendás Blood

Véres jelenetei miatt sokan nem szerették, de visszatér a legendás Blood

Színes

Véres jelenetei miatt sokan nem szerették, de visszatér a legendás Blood

Színes

Promotions 19:20
Az Atari arra a Nightdive Studios-ra bízta a feladatot, amely játékfejlesztő cég már bizonyított az utóbbi években. Nekik köszönhetjük többek közt a System Shock, valamint a Turok széria ráncfelvarrását és újra kiadását.

Az eredetileg 1997-ben a Monolith által fejlesztett Blood igen nagy népszerűségnek örvendett, annak ellenére is, hogy véressége miatt sokan nem tetszésüket fejezték ki.

A játék története szerint Calebet, a halhatatlan harcost irányítjuk, aki, hogy bosszút álljon elvesztett kedveséért, leereszkedik az alvilágba, hogy felvegye a harcot a sötét erőkkel szemben, és legyőzze Tchernobogot, a sötét istent.

Különböző hagyományos és természetfeletti fegyverek segítségével, válogatott módon hentelhetjük a túlvilági szörnyeket, miközben főhősünkkel haladunk előre a pokol bugyraiban a végső cél elérése érdekében.

„A Blood jól állta az idők próbáját, és megteszünk mindent, hogy megőrizzük különlegességét  – árulta el Daniel Grayshon producer. – Tényleg csak apróságokon kell módosítani, hogy a mai közönség számára is megfelelő játékélményt biztosítson. A Nightdive KEX motorja által kínált egyes funkciókkal meg tudjuk valósítani a mai videoszabványokkal való kompatibilitást, azaz lesz DirectX- és Vulkan-támogatás is."Borítókép: - Horror Geek Life