promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a legjobb Snickers reklámok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Snickers kreatív csapata óriásit dobott anno ezzel a húzással, hogy megalkották a magyarul nálunk: „Ki vagy, ha éhes vagy?!” szlogent. Ugyebár az egész sorozat arra épít, hogy az adott karakter nagyon rossz passzban van, mivel éhes, és vissza kell alakulnia önmagává. Egy falat Snickers, és máris minden jobb.

A széria odaáig fejlődött, hogy olyan sztárokat sikerült beletenni a reklámokba, mint Joe Pesci, Robin Williams, vagy a kedvenc rosszfiúnk, Danny Trejo. Ugyebár egyértelműen ők kapják a „rossz passzban” vagyok szerepeket.

Most az új még nem került bele a moF listájába, amiben Elton John szerepel. Ennek biztosan bene kellene lennie a legjobb háromban, ide kattintva meg is nézhetjük, imádom! Ez jelenleg fut nálunk is, de sok olyannal fogunk találkozni, amit Magyarországon egyáltalán nem mutattak be. Az NFL-eseket meg is értem, de mondjuk egy Jokeres hatalmasat ütött volna idehaza is. Bizony, Batman ősellensége is eszik egy kis csokit.

Amelyiket nagyon hiányolom, és valamiért kihagyta belőle a videó készítője, az a Szörnyecskék paródia. De ne menjünk el mellette, pótoljuk mindenképpen, ide kattintva tehetjük meg. Ezzel sokan találkozhattak, mert szintén futott nálunk a tévében.

A Snickerst 1930 óta gyártják, és biztosak lehetünk benne, hogy sosem fog kimenni a divatból. Mondanom sem kell, hogy a világ egyik legkelendőbb csokoládészelete. A merészebbek megpróbálhatják házilag is összerakni, ennek a receptjét itt találjátok meg!

Na, de most már lássuk tényleg azokat a reklámokat, jöjjenek a legjobb éhes emberek, akiket csak egy Snickers ránthat helyre!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás