promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan, hogy ki lesz Meghan Markle és Harry herceg gyermekének keresztapja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke jövő tavasszal születik meg, de sokan már azt találgatják, hogy kik lesznek a kicsi keresztszülei. Az angol Daily Mail a napokban arról írt, hogy a megtisztelő feladat nagy valószínűséggel Amal és George Clooneyra vár majd. A hírt a színész egyik unokatestvére kotyogta ki az újságnak és egyben azt is kifejtette, hogy George ideális választás, mert a keresztapaságot is olyan tökéletesen fogja csinálni, mint minden mást az életben.

Egy másik, a nevét titokban tartó forrás pedig arról nyilatkozott, hogy Meghan és Amal régóta jóban vannak, jobban ismerik egymást, mint azt az újságírók gondolják. Amal sokat segített neki a beilleszkedésben, amikor Londonba költözött. A hölgyek szoros barátságának köszönhetően pedig a herceg és a színész is jóba lettek.
amalmegan

Tény, hogy a Clooney házaspár a királyi esküvő (az eseményt megelőző – a minap világgá kürtölt – botrányról ide kattintva olvashat) VIP vendégei között szerepelt, és szeptemberben Harryék közösen is nyaraltak velük, Amal és George olaszországi házában.

Ha abból indulunk ki, hogy Kate és Vilmos gyerekeinek több keresztszülője van, Lajos hercegnek például hat, akkor elég valószínű, hogy Cloonyék mellett más nevek is felbukkannak majd.
clooney mashable

Az mindenesetre roppantul foglalkoztatja a brit sajtót, hogy Clooney személyében a királyi sarjnak ír származású keresztapukája lesz. A színész egyik felmenője, Nicholas Clooney még a 19. század közepén emigrált az Egyesült Államokba egy jobb élet reményében. George Clooney rendkívül büszke származására, sok ideig kutatta a családfáját és 2012-ben még egy távoli ír rokonát is meglelte.

A felmenőkön túl az az aprócska tény, hogy George Clooney nem családtag és még csak nem is nemesi sarj, már igazán eltörpül. Ha nem is tökéletes, de biztosan kivételes keresztapa lesz.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás