promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsepiket elő! Sírós karácsonyi videó következik
Borítókép:  Forrás: Bored Panda
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A karácsony közeledtével sorra jelennek meg az áruházak ünnepi reklámjai, amelyek közül egyről már mi is beszámoltunk. A britek körében különösen népszerű ez a műfaj, úgy várják minden évben a karácsonyi reklámokat, mint a kisgyerekek az ajándékot és sokan úgy vélik, hogy jó karácsonyi kisfilm nélkül, nincs is igazi ünnep.

Az utóbbi időben azonban egyre több kritika érte a cégeket, amiért rendkívül költségesen, sztárok sokaságát vonultatják fel a videóikban, és már nem is a karácsony lényegét próbálják megfogni, hanem egy olyan világot mutatnak be, ami az átlagemberek számára elérhetetlen.

Erre a jelenségre adott fantasztikus választ Phil Beastall rendező, aki csupán ötven fontból (18 ezer Ft) olyan kisfilmet rakott össze, amit bizony nehéz könnyek nélkül végignézni. És hogy ezzel mit üzen? A világ legegyszerűbb dolgát, ami bár kézenfekvő, mégis sokszor megfeledkezünk róla: szeressük és becsüljük a családunkat, a szeretteinket.

A videó még 2014-ben készült, de készítője most újra kitette a Facebook-oldalára és azóta hihetetlenül felkapta a média.
Azt szerettem volna, hogy az emberek egy pillanatig gondoljanak bele, hogy milyen szerencsések, hogy vannak egymásnak és bár az élet nagyon kemény, de nem a karrier hajszolása kell, hogy meghatározza a mindennapokat. A család az első, és nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra. A videó története nem megtörtént eset, de remélem, hogy sokakat megérint
– mondta Phil a Bored Panda internetes oldalnak.

A két és fél perces kisfilmben Chris karácsonyi készülődését láthatjuk, majd azt, ahogyan december 25-én egy régi kazettát tesz a walkmanjébe és a szalagról az elhunyt édesanyja szól hozzá.
Soha ne felejtsd el, hogy mennyire szeretlek és mindig az anyukád leszek. Mielőtt elköszönök, mesélek egy történetet életem legszabb napjáról, a napról, amikor megszülettél.
(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás