promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs állítja, már vérdíj van a fején
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Néhány nappal ezelőtt Sebestyén Balázs azért kezdte szapulni a vadászokat, mert egyikük lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek Nagyvisnyó mellett találták meg a tetemét, míg másikuk végzett műsorvezető társa, Rákóczi Feri élettársa kutyájával sétáltatás közben – írja a Blikk.

Természetesen nagy port kavartak szavai, hiszen élő adásban mondta el a véleményét, és gyakorlatilag lehülyézte, alkoholistának, fegyver- és hatalommániásnak, valamint pénisznövelőnek titulálta. Ezután a Blikkben megszólalt az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, aki 65 ezer tagtársa nevében kérte ki a magának az „uszítást”. Több ismert vadász, mint Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, vagy Póka Egon, a Hobo Blues Band alapítója is felháborodott, ám érdekesség, hogy Kemény Dénes, a vízilabda-válogatott volt kapitánya úgy véli, hogy Balázsnak egy-két kérdésben igaza is lehet.

A műsorvezető az alábbi képpel reagált a támadásokra.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Még egyszer mondom, vannak kivételek!?✌️

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,


Majd a szombati lapban elmondta, hogy továbbra is fenntartja a véleményét:
Sokszor elmondtam, akinek nem inge, ne vegye magára. Egyébként tudom, hogy igazam van – hangsúlyozta Sebestyén Balázs, majd élcelődésbe kezdett. – Lesz a hét végén Veszprémben egy vadásztársaságos gyűlés, ahol én mondom a nyitóbeszédet. Csak nehogy azon vegyem észre magam, egyedül maradtam az erdőben, agancs és bojtos farok van rajtam, világít a fejem és lőnek rám. Azért sértődnek meg, mert tudják, hogy igazam van. Akkor reagál hevesen az ember, ha a dolog betalál. Öreg alkeszok! Lehet, most inkább játszóházba kéne mennem a gyerekekkel. Rajtam most célkereszt van. Címeres vagyok, vérdíj van a fejemen. Szerintem most minden vadász szarvat képzel rám, és lőhető vagyok.
Majd figyelmeztette azokat, akivel összekeverték már:
Hát, Istenes Bence se menjen mostanában erdőbe.
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás