Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemes cél érdekében fogott össze DJ Antonyo és Czanik Balázs

Nemes cél érdekében fogott össze DJ Antonyo és Czanik Balázs

Színes

Nemes cél érdekében fogott össze DJ Antonyo és Czanik Balázs

Színes

Promotions 12:19
Sajnos vitathatatlan, hogy az állatotthonok adományokból, az adó 1 százaléknyi felajánlásaiból és egyéb támogatásokból befolyt összegekből tartják fent magukat, fix havi bevételük nincs. Ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy támogatni szeretnék a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyet. A helyszín egy kb. 6,5 hektáros telek, ami nagyjából 700 kutyának és 150 cicának próbál nem csak lakhelyet, de otthon is teremteni.

A dolgozókból sugárzik a mérhetetlen gondoskodás és szeretet. Az állatok tekintetén pedig szinte érezni lehet, hogy mennyire igénylik a törődést – állapították meg a srácok.

Czanik Balázs és DJ Antonyo nem csak tárgyi adományokkal próbálták a bent lakók életkörülményeit javítani, hanem többek között ezzel a közleménnyel is szeretnék ösztönözni az embereket a nehéz sorsú állatok megsegítésére, és arra, hogy az örökbefogadással, nem csak egy, hanem két életet is boldoggá tehetünk.
Egy kutyás ember sosem magányos
– tette hozzá DJ Antonyo.

Míg Balázs már nem először nyújtott segítő mancsot nehéz sorsú négylábúaknak, hiszen évente több alkalommal is szokott adakozni:
Minden kutya egyformán értékes, mert értékét nem pénzben kifejezett ára adja, hanem az általa adott őszinte szeretet, ami megfizethetetlen.
A páros szerint elengedhetetlen felhívni a társadalom figyelmét a rászoruló állatmenhelyek támogatásának fontosságára, így arra kérik az embereket, hogy aki csak teheti, rendszeresen támogasson menhelyeket és fogadjon örökbe négy lábon járó bundás angyalt – ezekkel a szavakkal zárul a kommüniké.

(Promotions Media)