promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemes cél érdekében fogott össze DJ Antonyo és Czanik Balázs
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sajnos vitathatatlan, hogy az állatotthonok adományokból, az adó 1 százaléknyi felajánlásaiból és egyéb támogatásokból befolyt összegekből tartják fent magukat, fix havi bevételük nincs. Ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy támogatni szeretnék a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyet. A helyszín egy kb. 6,5 hektáros telek, ami nagyjából 700 kutyának és 150 cicának próbál nem csak lakhelyet, de otthon is teremteni.

A dolgozókból sugárzik a mérhetetlen gondoskodás és szeretet. Az állatok tekintetén pedig szinte érezni lehet, hogy mennyire igénylik a törődést – állapították meg a srácok.

Czanik Balázs és DJ Antonyo nem csak tárgyi adományokkal próbálták a bent lakók életkörülményeit javítani, hanem többek között ezzel a közleménnyel is szeretnék ösztönözni az embereket a nehéz sorsú állatok megsegítésére, és arra, hogy az örökbefogadással, nem csak egy, hanem két életet is boldoggá tehetünk.
Egy kutyás ember sosem magányos
– tette hozzá DJ Antonyo.

Míg Balázs már nem először nyújtott segítő mancsot nehéz sorsú négylábúaknak, hiszen évente több alkalommal is szokott adakozni:
Minden kutya egyformán értékes, mert értékét nem pénzben kifejezett ára adja, hanem az általa adott őszinte szeretet, ami megfizethetetlen.
A páros szerint elengedhetetlen felhívni a társadalom figyelmét a rászoruló állatmenhelyek támogatásának fontosságára, így arra kérik az embereket, hogy aki csak teheti, rendszeresen támogasson menhelyeket és fogadjon örökbe négy lábon járó bundás angyalt – ezekkel a szavakkal zárul a kommüniké.

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás