Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Félelmetes fotó a tűz elől menekülő malibui emberekről

Félelmetes fotó a tűz elől menekülő malibui emberekről

Színes

Félelmetes fotó a tűz elől menekülő malibui emberekről

Színes

Promotions 09:59
Pénteken érkeztek az első hírek arról, hogy a tűzvész elpusztította az állam északi részén található Paradise városkát, majd a gyors terjedés miatt megkezdték Malibu kiürítését is.

A Los Angeles közelében elhelyezkedő tengerparti üdülőhelyet, amely sok hollywoodi csillagnak ad otthont, eddig több százezren voltak kénytelenek elhagyni. Az evakuálási parancsot adó városok között volt Thousand Oaks is, ahol egy ámokfutó szerda este 12 embert ölt meg egy forgalmas bárban.

Ennyi tragédia után, nem véletlen, hogy a közösségi oldalakat ellepték a Pray for Malibu/California (Imádkozz Malibuért/Californiáért) hashtagek, a feliratok mellett pedig megdöbbentő fotókat láthatunk. Az egyiken gomolygó füst száll fel a hegyek mögött, miközben több száz autó menekül a városból a gyönyörű tengerparti úton.

ejtd7qnxbfx11

Az eredeti képet egy Grant Deham nevű úriember osztotta meg az Instagramon, de már több ezeren átvették. Az amerikai férfi egy éven belül harmadjára kénytelen elhagyni az otthonát, egyszer menekült már tűzvész miatt, a második alkalommal pedig földcsuszamlás pusztította el a lakóhelyét.

A legutóbbi kaliforniai erdőtüzet két hónap után tudták csak megfékezni a rendkívül száraz időjárás és az erős szél miatt. A mostaninak eddig kilenc halálos áldozata van.

(MM)

Borítókép: Forrás: ABC7.com