promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyomasztó eseményen van túl Radics Gigi
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Radics Gigi az édesapjához és az öccséhez utazott volna Ausztráliába, valamint Új-Zélandra. Ugyanis a család férfi tagjai a kontinensen dolgoznak az ott vendégszereplő színházi darabon, az Olimpikonokon. Az énekesnőnek elmaradt a nagykoncertje, így kapva-kapott az alkalmon, és egy korábbi felkérésnek eleget téve édesanyjával repülőre szállt Budapesten, hogy énekelhessen a darabban.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Sziasztok! Most kaptam a rossz hírt, hogy sajnálatos módon a fél éve gyakorló amerikai zenekaromnak le kell mondani a novemberi koncertshow-n való közös zenélést. Nagyon szomorú vagyok, mert rengeteg rajongóm várta már a koncertet velem együtt, de az talán még jobban megérint, hogy egy szomorú esemény, egy baleset szólt közbe, ahol több zenekari tag könnyebben megsérült külföldön. Szerencsére mindenki jól van, de ez kihat a próbákra is, így a koncertet mindenképpen halasztani kell. Megígérem, hogy nem marad el semmiképpen, be fogjuk pótolni, az új dátumról hamarosan értesítünk benneteket a facebookon és az instagramon keresztül. Akik már korábban megváltották a jegyüket novemberre, ők mindenképpen visszakapják a jegyek árát és őket szeretném valamivel kárpótolni is később, még gondolkodom, mi lenne a legjobb. Öröm az ürömben viszont, hogy egy nagyon megtisztelő meghívást kaptam, Ausztráliában és Új-Zélandon élő magyaroktól, ezért hamarosan kultúrdiplomáciai útra indulhatok Magyarországot képviselni. Ennek a részleteiről hamarosan többet is elárulok! Sok puszi: Gigi

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,


Az út legalább húsz órás repülésből, és több átszállásból állt. Azonban ezt egy kellemetlen incidens szakította félbe: a németországi átszállásnál Gigiéket nem engedték fel a gépre:
Frankfurtban szálltunk át. Már álltunk a sorban, amikor kiszedtek minket anyuval. Nem tudtuk, hogy mi lehet a baj, nem is igazán mondtak semmit. Azonnal hívtuk apuékat, de a távolból nem nagyon tudtak mit segíteni. Követelték, hogy mutassunk be valamilyen iratot, ám nem fejtették ki, hogy mit is szeretnének. Később kiderült, hogy elég lett volna a hazafele szóló repjegyünket bemutatni, de erről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk a reptéren. Gondolom, azt hitték, hogy nem szabályszerűen akarunk kint tartózkodni. Végül kiderült, hogy az a baj, hogy hazafele egy másik légitársaságnál foglaltunk helyet, és azt az adott légitársaság rendszerében nem látták. Ez az egész fennakadás cirka 15 óra volt, végül 50 óra alatt értünk ki.
A két hölgy így hosszú órákat várt a terminálban, amíg eldőlt a sorsuk:
Ezt leszámítva fantasztikus két hetet töltöttünk kint. Rengeteget kirándultunk, bejártuk Sydney nevezetességeit. A kinti magyar nagykövet és a konzul jövőre is meghívtak minket a színdarabbal, valamint arról is szó volt, hogy adjak egy koncertet a kint élő körülbelül 40 ezer magyarnak Sydney-ben és Melbourne-ben is.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Gyönyörű ez a hely !!! ? #thisplaceisbeautiful #newzealand

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Ami még édesebbé tette a nyaralást, hogy közelebb került az Amerikában élő párjához, ugyanis nem volt akkora az időeltolódás:
Sokkal többet tudtunk így beszélni. Éjszakába nyúlóan videócseteltünk. Úgy volt, hogy Kai eljön a novemberi koncertre, de mivel elmarad, ezért úgy néz ki, hogy csak karácsonykor utazik Budapestre. Januártól pedig én megyek majd a tengerentúlra, így végre együtt lehetünk.
Radics Gigit legközelebb szombat este az RTL Klubon az X-Faktorban láthatjuk, ahol is eldől, hogy kiket visz magával a verseny döntőjébe.

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás