promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria's Secret: Palvin Barbi ismét az angyalok között
Borítókép:  Forrás: Motion XI
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A divatbemutatót megelőző hetekben fokozatosan hozták nyilvánosságra a résztvevő szupermodellek névsorát, és nagy örömünkre Palvin Barbara is újra meghívást kapott az angyalok csapatába.

Minden manöken legfőbb vágya és karrierjének egyik csúcsa, ha vonulhat az amerikai fehérnemű márka bemutatóján. A cég közel negyven éves múltja során olyan nevek fordultak meg a kifutóikon, mint Gisele Bündchen, Karolina Kurkova vagy a menő halloweeni bulijairól elhíresült Heidi Klum. Barbi, akinek karrierje tíz éve folyamatosan a csúcson van, vonult már a 2012-es show-n, de utána mellőzte őt a cég.

Csütörtökön viszont ismét ott láthattuk őt a Hadid testvérek, Kendall Jenner és Adriana Lima oldalán.
kendall 234a

Nézzük az este legfontosabb pillanatait!

1. A bemutató csúcspontja ezúttal is a Fantasy Bra volt, ami valójában egy hordhatatlan fehérnemű, ellenben méregdrága és igen extrém darab. Az ideit 2100 darab Swarowski gyémántból és ezüstből készítették 930 órán keresztül a megálmodói. Értéke 1 millió dollár, azaz 280 millió forint. A bemutatón a svéd modell, Elsa Hosk viselhette, pont egy nappal a harmincadik születésnapja után.
Victoria s Secret 2018 Elsa Hosk in Fantasy Bra pictures 1042946

2. A fellépés előtt pár órával Adriana Lima bejelentette, hogy ez lesz az utolsó show-ja, mert visszavonul. A brazil szépség Insagram-oldalán köszönte meg a Victoria’s Secretnek, hogy a cég angyala lehetett és hogy nem csak szárnyakat adtak neki, hanem repülni is megtanították. Lima 1999 óta szinte az összes bemutatón részt vett, ezért az egyik legnagyobb névnek számít az angyalok között. A közönség állva tapsolta meg a könnyeivel küszködő kétgyermekes modellt.
Victoria s Secret 2018 Adriana Lima in chain top 1042923

3. Az idei bemutatón debütált Winnie Harlow, akit sokan „pöttyös” modellként ismernek. A 21 éves színes bőrű lány egy igen ritka bőrbetegségben, vitiligoban szenved, amelynek következtében testén és arcán is hatalmas pigmentfoltok jelentek meg még gyermekkorában. Emiatt rendszeresen megalázták és csúfolták őt fiatalon, de mára már ez lett a védjegye és ő jelenleg a világ egyik legkeresettebb manökenje.
gettyimages 1059398322 1024x1024

4. Az 2018-as kollekció tervezésére Mary Katrantzout kérte fel a Victoria’s Secret. A Londonban élő és alkotó, származását tekintve görög dizájner korábban dolgozott már az Adidasszal és tervezett már táskákat a Longchamp-nak, de fehérneműkkel eddig soha nem foglalkozott. Ennek ellenére őt akarta a cég és úgy tűnik nagyon jól választottak. Az esti szupershow során láthattunk romantikus, de ugyanakkor szexi, virágos alsóneműket és a kockás, dominásabb darabokat egyaránt.
cd790958 0dbe 409d 93f4 8eb1f6cc891f gigi

5. Nekünk magyaroknak külön öröm, hogy Palvin Barbara ismét ott volt az angyalok között. Barbi saját bevallása szerint 2012 után egy rendkívül nehéz időszakot élt meg, amit nem kezelt jól, ezért szűnt meg a közreműködése a márkával. Most hihetetlen boldog, hogy újra ott lehetett és nagyon keményen edzett, hogy formába hozza magát a nagyszabású rendezvényre. A backstage-ben a People magazinnak elárulta, hogy a divatbemutató előtt csak főzős videókon bámulta a finomabbnál finomabb ételeket, viszont a show végeztével sajtburgerrel fogja magát kárpótolni a sok koplalásért.
gettyimages 1059475824 e1541759003240 1024x576

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás