promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány az X-Faktorban: a biztonsági őrt vetették be a Kiss Ramónát sem kímélő, őrjöngő versenyző ellen
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az X-Faktor rendszeres nézőinek nem lesz ismeretlen Hörcher László, aki már többször szerencsét próbált a válogatón. 2014-ben egyszer már kikelt magából, amikor magáról megfeledkezve ordibált, a mikrofont a földhöz csapta, és durván sértegette a mentorokat.

Most azonban Puskás Peti már meg se várta, hogy a férfi elkezdje produkcióját, mert ő ezt képtelen elfogadni:
Nem szeretném meghallgatni, mert nem vicces, nem meglepő, nem kell szavazzunk.
Természetesen a zsűri négy nemmel megállították Hörcher Lászlót, aki távozás helyett kikelt magából. Rúgdosta a mikrofonállványt, miközben a színpadon csapkodott, és ordítozott:
Kutyák, bek*phatjátok, nullák vagytok, ki vagytok rúgva!
Azonban itt még nem volt vége, hiszen a backstage-be visszatérve Kiss Ramónának is végig kellett hallgatnia a férfi üvöltözését:
Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok?
Természetesen ez a viselkedés megdöbbentette a műsorvezetőnőt, el is húzódott a tomboló férfitől. Végül a biztonsági őrnek kellett kitessékelnie Hörcher Lászlót:
Ismertem már őt tavalyról, de eddig mindig tisztelettudó és kedves volt velem. Most viszont látszott, hogy nem tudja fékezni magát. Megijedtem... Attól ugyan nem féltem, hogy bántani fog, de az az agresszív üvöltözés, ahogy hergelte magát, az félelmetes volt. A fő feladatom, hogy támogassam, nyugtassam a jelentkezőket, de ezúttal ez nem ment, ezért úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha elmegyek. Akkor már tudtam, hogy babát várok, így a saját nyugalmam érdekében jobbnak láttam távozni.
Puskás Peti a lapnak elmondta, hogy miért nem hallgatták meg a férfit:
Ő a saját maga paródiája, azért jön, hogy extremitása miatt felfigyeljenek rá. Van, hogy ez jól sül el, mint az előző évadokban, de most már nem éreztük az X-Faktor színpadára valónak ezt a jelenséget.
Nem ez volt az első botrány a műsorban. Mi is beszámoltunk róla, hogy az egyik versenyző a mikrofonnal megdobta Radics Gigit: a részletekről itt olvashat.

A teljes műsort szombat este az RTL Klub-on nézhetik meg.

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás