promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelövik Berényi Mikit, döbbenetes változások jöhetnek a Barátok köztben
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A portál úgy tudja, hogy az egyik főszereplőt végzetes lövés éri a sorozat jubileumi részében. Dr. Balogh Nórát és Harmat Szonját alakító színésznők összeverekednek, Berényi Miklós próbálja megakadályozni, hogy elsüljön a pisztoly, ám lövés dördül, és természetesen a Miklóst alakító Szőke Zoltánt éri a találat.
Az első ilyen alkalom az volt, amikor Miklóst a jeges tóba lökték, ahol a jégtáblák alá szorult. Nem kerülte el a baj, az évek során meglőtték, meg akarták fojtani, lezuhant a tetőről, egy felrobbantott épület romjai alá szorult
– mondta korábban Szőke Zoltán.
A Barátok közt írói mindig is az életből merítenek, a hírek sok inspirációt adnak nekik. Mindenképpen szerettük volna emlékezetessé tenni a péntek esti, születésnapi dupla adást, és aki megnézi, sokáig nem felejti majd el a történteket
– tette hozzá a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter.

Csütörtök este tartották a Barátok közt 20. szülinapi partiján, ahol a Blikk megszólaltatta Szőke Zoltánt. A színész úgy fogalmazott, hogy bár nem akarja lelőni a poént, de vízválasztó, korszakváltó jelenetek jönnek:
17 éve nem tévézek, sorozatot sem nézek, de holnap estétől egészen máshogy tekintek majd ezekre a dolgokra.

Már csak négy színész szerepel a mai napig a Barátok köztben azok közül, akik 20 éve elkezdték forgatni a szériát. Ők a dr. Balogh Nóra ügyvédet alakító Varga Izabella, az egykori házmester, Vili bácsi, azaz Várkonyi András (69), Tihanyi-Tóth Csaba (50), aki az esetlen Lacit formálja meg napról napra, valamint Szőke Zoltán, azaz a Barátok közt főgonosza, Berényi Miklós.

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás