promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a 100 leglátogatottabb magyar weboldal
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Azite.humost már hagyományszerűen összerakta nekünk, hogy mely oldalakat nézegetjük a leggyakrabban. A listát erősen felborította volna, ha nem csak magyar oldalak lennének benne, szóval ezért nem fogunk olyat találni, hogy Facebook, vagy YouTube, amiket a leggyakrabban használunk.

Pornóoldal sincs a felsorolásban, mivel ezek szinte mind külföldiek, de ha nagyon érdekli a közönséget, akkor elmondom, hogy egy felmérés szerint a Pornhub nálunk a legnépszerűbb. Erről van térkép, amiről galád módon cikket is írtam, ezt ide kattintva éritek el. Amúgy az XNXX a második helyezet nálunk pornós területen, szinte alig lemaradva.

A magyar oldalak közül így egyértelműen a legnagyobb hírportál, vagyis az Index áll az élen, őt követi a hozzátartozó Indapass. A bronzérmes így egy másik hírportál, az Origo. A top 10-be egy torrent oldal is be tudott kerülni, ami mi más is lehetne, mint az Ncore.

Ha a külföldi oldalakat is néznénk, akkor a Facebook állna az első helyen, majd jönne a Google és a YouTube, szóval ezek lennének az érmes helyezettek.

A lista értelemszerű, annyi, hogy ahol látunk egy „B” betűt, az azt jelenti, hogy becsült adatokról beszélünk. Még ami kínai lehet sok mindenkinek, az a hivatkozó domainek száma. Ez mutatja meg, hogy az adott weboldalra, hány másik domainről mutat link, magyarul milyen linkerővel rendelkezik.

A top 100 weboldal az ite felmérése szerint 2018-ban:

ite10018

Ha mi is szeretnénk kutakodni, akkor erre a SimilarWeb a legalkalmasabb, mivel nem kíván hozzáértést. Azonban azt tudni kell, hogy az adatok itt nem pontosak, csak becslések, így üzleti döntést semmiféleképpen ne hozzunk ezekre támaszkodva, inkább kérjük profi segítségét.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás