Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Íme a 100 leglátogatottabb magyar weboldal

Íme a 100 leglátogatottabb magyar weboldal

Színes

Íme a 100 leglátogatottabb magyar weboldal

Színes

Promotions 14:16
Az ite.hu most már hagyományszerűen összerakta nekünk, hogy mely oldalakat nézegetjük a leggyakrabban. A listát erősen felborította volna, ha nem csak magyar oldalak lennének benne, szóval ezért nem fogunk olyat találni, hogy Facebook, vagy YouTube, amiket a leggyakrabban használunk.

Pornóoldal sincs a felsorolásban, mivel ezek szinte mind külföldiek, de ha nagyon érdekli a közönséget, akkor elmondom, hogy egy felmérés szerint a Pornhub nálunk a legnépszerűbb. Erről van térkép, amiről galád módon cikket is írtam, ezt ide kattintva éritek el. Amúgy az XNXX a második helyezet nálunk pornós területen, szinte alig lemaradva.

A magyar oldalak közül így egyértelműen a legnagyobb hírportál, vagyis az Index áll az élen, őt követi a hozzátartozó Indapass. A bronzérmes így egy másik hírportál, az Origo. A top 10-be egy torrent oldal is be tudott kerülni, ami mi más is lehetne, mint az Ncore.

Ha a külföldi oldalakat is néznénk, akkor a Facebook állna az első helyen, majd jönne a Google és a YouTube, szóval ezek lennének az érmes helyezettek.

A lista értelemszerű, annyi, hogy ahol látunk egy „B” betűt, az azt jelenti, hogy becsült adatokról beszélünk. Még ami kínai lehet sok mindenkinek, az a hivatkozó domainek száma. Ez mutatja meg, hogy az adott weboldalra, hány másik domainről mutat link, magyarul milyen linkerővel rendelkezik.

A top 100 weboldal az ite felmérése szerint 2018-ban:

ite10018

Ha mi is szeretnénk kutakodni, akkor erre a SimilarWeb a legalkalmasabb, mivel nem kíván hozzáértést. Azonban azt tudni kell, hogy az adatok itt nem pontosak, csak becslések, így üzleti döntést semmiféleképpen ne hozzunk ezekre támaszkodva, inkább kérjük profi segítségét.

(Torony)